Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ejakulacia bez orgazmu??

jahodova

del12, dakujem za odpovede :-)
a-ha, takze ked je to bez orgazmu, tak penis este stale ostane stat??! :-o tak potom ten moj ma asi (dufam!) orgazmus vzdy, lebo mu stat neostane.. (viem, asi by som sa mala opytat jeho..)

del12

Ano, je to podobne, rozhodne je to prijemne. A ked je to bez orgazmu, tak ostane penis v pozore, teda aspon u mna, a potom druhý raz je to aj sorgazmom.
Ale už sa mi stalo aj to, že som vytekal bez orgazmu a potom ked prišiel orgazmus tak už nešlo nič.
Hovorim, vždy to može byť inak, ale vačšinou to je klasika - orgazmus aj s vystrekom alebo výtokom semena.

jahodova

del12, tak to potom ejakulacia bez orgazmu = nieco ako ked mas mokry sen? a je taka ejakulacia prijemna, alebo to vobec nepocitujes??

del12

Ked strieka, tak má pravdepodobne orgazmus.Ja mám ejakuláciu bez orgazmu vtedy, ked nemám dlhšie sex, ale to mi ejakulát len vytečie.A naopak, mávam orgazmus niekedy tzv. suchý, ked netečie nič. Aj u mužov je intenzita orgazmu rozna, a aj sila vystreku a množxtvo sa menia.

jahodova

hm, tak to je smutne :-( som si myslela, ze ten moj ma vzdy orgazmus, ked strieka.. ale nemusi to teda byt :-(
a co potom citite, ak nie orgazmus? a od coho to zavisi, ze nemate vtedy orgazmus?

owek

ejakulácia a orgazmus su dve veci, ked máš ejakuláciu neznamená to automaticky, ze más aj orgazmus. Ja mám ejakuláciu skoro vždy ale ergazmus len zriedka :o)

hu

myslim, si, ze mozes mat ejakuaciu pri slabsom orgazme, tak malom, ze ho takmer necitis..ale to je iba moj nazor..ak to tak nie je, tak kedy dosiahnes orgazmus??? (to ma celkom zaujima)