Ejakulacia bez orgazmu??

kralik

no orgazmus predstieram kvoli tomu aby som nejako neublížil partnerke. Nie je kazdy den nedela.... a partnerka je aspon so sebou spokojna :-)

jahodova

ja len kukam, ze kolko muzov dnes musi "predstierat" orgazmus.. ale aj napriek tomu Vas dufam sex stale bavi :-)

del12

:-))) Jahodová, nejak sa nám to už zamotáva.
Skusim odpovedať - myslím, že orgazmus sa dá predstierať, ale výstrek alebo vytok ejakulátu sa nedá hocijako privodiť štylom že už sa mi nechce tak teraz jej predvediem falošný orgazmus aj s vystrekom , aby bola rada.
Možem predstierať, že som sa urobil bez striekania - to maximálne.

jahodova

ale keby si xcel predstierat orgazmus a nemal by si spontannu ejakulaciu, tak mozes urobit nieco preto, aby prisla aj ejakulacia (aj ked bez orgazmu)?
paaani, to su uz inak filozoficke otazky, sorry ;-)

beras

to na orgazmus nemá vplyv, či som mal sex včera alebo pred mesiacom. Ono to zálezi dost aj od partnerky, niekedy dokažem stravit s niekym celu noc plnu vasne a orgazmov a inokedy stracam chut po jednom císielku :o) V tomto máme my chlapi vyhodu, ked predstierame orgazmus, ked tam je aj ejakulácia :o)Orgazmus nie je vsetko, mne býva nadherne aj pocas milovania a nemusím mat orgazmus.

beras

to je individuálne, ja ked sa vystriekam a podarí sa mi mat aj orgazmus, tak niekedy mi zostane stát a mozem zase. Kazdy je iný a u kazdeho to funguje inak, nie je to na 100% ked strieka a ochabne, ze tam je aj orgazmus....