Dobrý deň! :)
Poprosím o radu a prečo to asi môže byť takto?
Vôbec si neužijem sex,dá sa povedať,že je to celkom nuda a dosiahnuť orgazmus?to ani náhodou...Predohra je super,som vzrušená,strašne vlhká ale inak si to vôbec neužijem,spávam s priateľom len kvôli tomu aby bol spokojný a stále dúfam,že si to už užijem aj ja,no nie... Samozrejme o tomto nevie,čím to môže byť? alebo ako to mám riešiť?
neužitie sexu
Neviem, ci by ste to mali citat, skor vasi partneri by si to mohli precitat. Ale ak Vás nedokazu priviest k orgazmu mozno robia nieco zle, co sa týka vasho sexualneho vzrusovania. U zien nie je stale neha a cit pri sexe ten správny prístup k dosiahnutiu orgazmu. Z vlastnej skusenosti mozem uviest, ze hoci sa mame s mojou zienkou radi, niekedy jej ten orgazmus nie a nie prist.
Nevidim do jej hlavy a ani ona to nechape.
Ale ak vtedy zmenim prístup a zacnem byt napr. perverzny a pomaly jej strcim prst do zadocku, alebo zacnem byt hruby a dostane zopár " neznych faciek" po klitorise, alebo jej parkrat vylepim po zadocku - nie zlostne, ale dost na to, aby trochu bolel- prekrvil sa / akoze je zle dievcatko / nieco sa v nej zlomi a jej telo dostava akysi vyssi level vzrusenia, ktorý ju uz privedie k orgazmu. Ide o to, aby to zienka necakala, a ten "novy pervezny, alebo hruby partner" ju vlastne vzrusi. Ak by som sa jej predtym opytal, ci ju mozem lapnut po zadku, alebo ci mi dovoli strcit prst do zadocku, ten efekt by to nemalo.
Niekedy, ked je este pri "rozume" ma upozorni pred milovanim, aby som "Tam" nesiel , ale ked "dlhsie stoji" na urcitom stupni vzrusenia jej rozum asi potlaci sexualna tuzba a uz ocakava , ze "To" skusim.
Preto si myslim , ze v kazdej zene drieme nieco, co ju k tomu orgazmu dovedie, ide len o to, aby to partner skusanim nasiel ,aj "pri rozume" nepredstavitelne praktiky mozu byt ucinne.
Pri sexe nieje pravidlo, ze len neha a citlivy pristup k zienke, prinasa jej vyvrcholenie:) :) :).
Ja mam 22 s priatelom sme spolu 3 roky a bol moj prvy...je nezny milujuci laskavy neustale sa zaujima o mna ci si to uzivam citim sa s nim dobre milujem ho no a aj tak je problem...je to individualne....musime si to vyriesit same v sebe..
Kolko mate rokov a ako dlho ste spolu? Niekedy to suvisi aj s tym, ze zena musi aj dospiet nato aby si sex zacala uzivat. Potrebne je aj to, aby si priatelovi verila, aby ste mali pevny vztah a aby ti on dal istotu, ze ta ma rad a ze sa mas uvolnit a vychutnavat si to. NIektori chlapi su ale taki sebecki, ze sa nestaraju o to, co zene robi naozaj dobre, co sa jej najviac paci, robia to po svojom a ani ich nenapadne, ze by si si to neuzivala...Ja som si sex skutocne zacala uzivat asi po 1,5 roku vztahu a mala som cca 21 rokov...odvtedy mam orgazmy uplne skvele, predtym som tiez nevedela co to je...dolezita je aj komunikacia o sexe, niektori ludia spolu spavaju a hanbia sa o tom rozpravat, to mi pride uplne chore...jasne, ze vtedy moze byt kamen urazu aj tam... ked priatel nevie, ze je nejaky problem, nemoze to ani zlepsit...
Neviem cim to moze byt ale stava sa to aj mne a hlavne to ze sex si uzivam tak max5 min a potom uz ma to nebavi uz to chcem mat za sebou a dokonca ma to aj zacne boliet a orgazmus tiez ani nahodou...u mna jet o asi psychicke kedze este nemame vlastne byvanie stale je tam stres aby nas nahodou niekto nepocul a dalsia vec moze to byt aj kvoli stresu v zivote ...niesme dost uvolnene nevieme sa tomu oddat ... Ale tak neviem co s tym :/