Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť chrbta a trpnutie končatín

Príspevok v téme: Bolesť chrbta a trpnutie končatín
D0minika

Zdravím,
Včera večer som mala strašnú bolesť chrbta a začalo mi mravčenie v pravej nohe. Po pár minútach mravčenie prešlo ale za polhodinu som dostala do tej nohy a pravej ruky pocit ako keby mi neprúdila krv- napríklad by som mala škrtidlo na ruke, možno viete čo myslím. Trvá to doteraz. Stretli ste sa s tým niekto? Chrbtica ma bolí aj na dotyk a sem tam ma pichne v hrudi. Ďakujem za odpovede

D0minika

Pred cca 2 rokmi som bola u ortopeda s krivou chrbticou a chodila som na rehabilitácie, mala som zlé držanie tela, ale nie skoliózu. Držanie tela sa zlepšilo...
Pojdem na PP k obvodnej, uvidím čo nato povie. V stredu som mala taký stav, že som chcela ísť na pohotovosť a to ja sa vyhýbam zbytočným návštevám lekára.

Kýčera

Isteže dá, už som Ti predsa napísala, kam máš ísť. Lekár Ti presne stanoví diagnózu a nasadí liečbu. Skús sa liekom vyhnúť, tie Ti len uľavia od bolesti, ale problém nevyriešia. Ty potrebuješ rehabilitácie, tak popros lekára o ne, tie Ti ukážu správny smer, poctivo tam cvič a cviky opakuj aj doma!

Kýčera

Môj prvý príspevok hovorí o bolestiach v dolných končatinách a čo sa týka tých horných, tak tie Ti spôsobujú krčné stavce C1 - C7, kt. sú aj za pichaním v hrudi.

Kýčera

Máš to z chrbtice, musíš k neurológovi alebo k ortopédovi! Už teraz Ti môžem povedať, že je za tým lumboischiatický syndróm a problémy Ti robia driekové stavce L1 - L5.