bral som asentru/serlift z dovodu predcasnej ejakulacie. bral som to nerivnomerne, nie vzdy cas bol ist k urologovi na predpis. dokopy som vybral asi 5 krabiciek 50mg asentry/serliftu pocas 12 mesiacov. ko som spomenul, niekedy som to jedol mesiac a potom napr 3 mesiace nie. teraz som zacaal brat serlift, a zacal som sa citit divno. tak som to prestal brat a mam divne pocity. hlava ma pobolieva, niekedy mam v nej divny pocit, ako brnenie alebo co. taky pocit niekedy, ze si mam chut hlavu otrieskat o nieco. byvam nervozny, nedokazem sa az tak sustredit. idem po ulici a len tak vykriknem ale najskor sa poobzeram ci ma niekto nebude pocut. su to uz 3 dni co som nezobral tabletku. ako dlho prosim vas pretrva tento stav?
SSRI vysadenie
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Lieky SSRI sa musia vysadzovať postupne a to veľmi pozvolnym zužovaním davky. Neviem aký lekár ti predpísal SSRI na predčasnú ejakulaciu.. No teraz už je to jedno. Dúfam, že ti aspoň pomohol. Pokiaľ si bral jeden rok vysádzanie aspoň 2 mesiace pokiaľ si telo zvykne na vlastnu produkciu serotoninu. A tiež záleží na tom aku dávku si bral. Po vysadení brať doplnky na regeneraciu. RNG ti určite povie co je dobré. Abstinenčné príznaky resp syndróm z vysadenia trva u každého jedinca inak. Niekto sa citi len ako chorý, iný ma neznesiteľné priznaky z vysadenia: Je ich strašne vela na fyzickej aj psychickej úrovni, jedným z nich su aj tie ktoré popisuješ.
Držím palce.
U mna dva mesiace.
ten sajrajt sa vyplavuje z tela aj niekolko tyzdnov tak vydrz. Inak o predcas. ejak. neviem nic moc, ale brat na to antidepresiva to je riadne psycho. Radsej zmen doktora
je mozne ze ma este boli hlava z toho, ked som to vysadil? vcera cely den, aj predvcerom. dnes som sa zobudil a tiez mam divny pocit. alebo to moze byt nador?
aj po tak kratkej a prerusovanej dobe uzivania?
Rozne ,ale moze byt aj velmi dlho, mesiace.