Ahojte,
mate niekto skusenosti? Uz som zo seba zufala ....Pribrala som 20kg a strasne ma to trapi ze si nemozem nic pekne obliect a ani kupit :(. Neocakavam ze to schudnem za mesiac ale ci to malo nejaky plus efekt lebo doma mam orbitrek tak aby som nevyhadzovala prachy von kominom .....
Slim Belly Nitra
Diéta na ploché bruško
Brucho ako balón netrápi len osoby s nadváhou, môže byť totiž aj príznakom porúch trávenia. Aj štíhle osoby môžu mať sklony k tráviacim poruchám. Nadúvanie zvyčajne znamená, že sa v črevách nachádza priveľa plynov, ktoré sú prehĺtané spolu s jedlom, alebo sú produkované v nadmernom množstve počas trávenia.
Stačí trochu zmeniť spôsob stravovania. Vyhýbať sa niektorým produktom a naopak, viac konzumovať iné, ľahšie stráviteľné potraviny.
Obmedzte
Mlieko a mliečne výrobky, najmä plesňové syry ako camembert a brie, ako aj syry s modrou plesňou
Vyprážané jedlá a polotovary ako pizza, či lazane
Fazuľa, zemiaky, kukurica a cestoviny spôsobujú nadúvanie a nepríjemný pocit nafúknutého brucha
Čerstvý chlieb, niektoré šaláty, smotana, zmrzlina, alkohol, bublinkové nápoje, ktoré navyše obsahujú cukor
Žuvačka – pri žuvaní žuvačky sa prehĺta vzduch
Cukor – jeho kvasenie v žalúdku spôsobuje uvoľňovanie plynov, ktoré sú zodpovedné za nadúvanie
naozaj ste nikto neskusali slim belly???