Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Milujem svoju bývalu

Príspevok v téme: Milujem svoju bývalu
dodo0110

Spoznali sme sa na pokeci bolo to dievča ktoré si ublížovalo lebo každý ju sklamal a mne to prišlu ľúto tak som jej pomohol. Časom sa do mňa zaľúbila ale bola odomňa 80 km nestratávali sme sa casto lebo jak sme boli vonku bola dlhšie ako mala dostala zaracha a potom sme sa stretli na festivale strávili sme krásne sekundy spolu. Po čase mi napísala, že musí isť pomôcť kamarátovy lebo ho bolí noha a ja som jej povedal neže sa niečo stane a ona na mňa vyskočila, že nemám prestáť a tak a stalo sa to, že sa do neho zamilovala boli spolu 2 mesiace rozišla sa s ním kvôli tomu, že ju zbil, mlátil tak som jej po 3 mesiacov som jej napísal ako sa má a tak. Po týždni ma frajerka opustila strašne som ju miloval a proste neviem čo sa stalo, ale z ničoho nič som začal milovať bývalu :( proste chcem ju ale ja neviem či ona mňa hej zase píše mi, že zaujíma sa o mňa preto lebo chce... Že ja ju držím nad tým aby si neublížila... Keď si nieco urobím tak ona tiež lebo nemá zmysel žiť bezo mňa čo mám podľa vás robiť? :(