ahojte
k akemu lekarovi mam ist krd som chuda velmi mi tp vadi lebo sa mi nedari pribrat jem rada aj dost casto ale stale mam diery v licach a ked ma vidi niekto po dlhsom case sa ma pyta ci som zase schudla alebo ze ci mi nedavaju jest a ja sa na to len smejkam ale v duchu mam riadne nervy a nechcem skaredo idpovedat ale uz ma nebavi vysvetlovat ze som uz raz taka . ale podla mna mam daku chorobu lebo aj chrbat mam same vyrazky aj tvar mam taku mdlu ja neviem ale snazizm sa ja pit casto . pomozu dake krvne testy alebo co ?
chuda
Aj by som ti pomohol, ale nechce sa mi luštiť tie tvoje hieroglyfy... takže keď budeš používať bodkyciarkydlznemekcene a budesatodatprecitat tak potom sa môžme baviť ;)
mam 24 168 cma 50 kg
asi hej asi to nam dane ale vyzeram tak strhano dp tvare nevien nedari sa mi pribrat ale gidom to aj ako dovod tyzh vyrazok aso mam dake probleny s travenim. rozmyslan ako zacat toto riesit aso zacnem koznym ake ten mi povie ze nech si to nechytam a bla bla masticky kremiky . ale ja chcem pricinu a nie si to potierat ked to aj tak nezmizne oh na to endokrivne mam ist na zaklade coho ? mam ist za obvodnym nech mi napse vymenny listok ? a toho gastro sa bojim co som citala neviem celkovo nemam naladu chodit po doktoroch ked budu chciet vidoet yen chrbát a ja sa tak strasne hanbim pred niekym aj s priatelom som 5 rokov vie o tom no aj tak sa stale zakryvam alebo otacam len aby to nevidel jok uz nevladen mam proste cely chrbat vyrazky aleho stopy po nich uz niekplko rokkov mam zovot uplne obmedzeny koli tomu . :(
kolko mas rokov?
predpokladam podla toho ze mas akne teda vyrazky na tvari ze si v puberte ak nie a si dospela a trapia ta akne tak je chyba v zlom stravovani. Dospela zena by uz nemala mat akne na tvari.
niektori ludia mozu jest kolko chcu a nepriberu. To je ich stastie ze sa mozu napchavat. Ale pre istotu chodi na endokrinologiu a gastroenterologiu. Mozno mas problemy s travenim preto mas aj akne.
No keď maš diery v lícach, tak si pravdepodobne chuda, teda anorexia - odmietanie jedla. Ked ti v v nadpise nad "d" chýba mekčeň, trak sa pravdepodobne ľutuješ. Láskavo prestaň a nauč sa jesť, konzumovať 6x denne v menších množstvách. Máš na výber ovocie, zelenina, sacharidy a mliečne výrobky. Sladkosti neodporúčam jesť. Na tie pupíky na tvári je jednoduchý recept. Prevarená voda + soda bikarbona, nechať odstáť a potom si v tom umývaj tvár.
najskôr to bude gastroenteorológ, ale si si istá, že Ti niečo je, alebo len si normálne chudá, máš to geneticky dané