Vobec ma neboli vytrhnutie vlasu. Od spalenia su otrasne a daju sa vytiahnut z pokozky hlavy bez bolesti :-( co s tym?
trhanie vlasov
Ahoj Penetka. Myslim, ze Filip uz povedal vsetko. Stalo sa mi to iste, je to uz rok aj nejake mesiace a namiesto zlepsenia stale upadaju - ale tym ta nechcem strasit, tym ta chcem mozno len vyvarovat, lebo verim, ze sa na nich uz zcasti podpisala uz psychika. Kedze cely ten cas na nic ine nemyslim a nic ine si nesledujem. Ja som vlastne prestala uplne zit a uväznila som sa vo svojom tele, z ktoreho by som strasne chcela ujst. Neprajem ti to, tak skus prosim zabojovat sama so sebou, kym je cas.
To by ti najlepsie povedala ona. Na vzhlad je to uz asi dobre, ale ona hovori, ze kvalitativne je to zle, ze vlasy su na dotyk ako sklena vata. Necitlive na trhanie su stale.
Toto ti nehovorim na to, aby som ta sklamal, ale aby si prijala, ze s tymto problemom prezijes nejake obdobie. Nemusis sa upinat na to, ako ozdravit vlasy, ale na to, ako toto obdobie prezit. Vlasom teraz nepomozes tak ci tak, zachranuj seba ako cloveka.
Nemusis sa bat, vsetci co ta mali radi so zdravymi vlasmi, budu ta mat radi aj so spalenymi.
Filip a zlepsilo sa jej to? Ja som na prasky uz.
Aj by som myslela pozitivne, ale z toho mi asi zdrave vlasy nenarastu :(
to je co ake opustacky, myslite pozitivne :) a bude ok!
penetka pocuvaj, ked ty radsej prijmes nedokoncenie skoly, ako aby ta ludia videli s poskodenymi vlasmi, tak ides naozaj do problemov.
Mam dobru kamaratku, ktorej kadernik spalil vlasy pred rokom a pol a cez to vsetko, co som pisal, presla. Naozaj je to nieco, co ti nezelam ani ja, ani ona.
studenka VS :)
Ty si ucitelka? :)
24
Kolko mas rokov prosim?
Aspon by som nemusela do skoly s takymi vlasmi