Co mam robit ?, ked z anglictiny neviem skoro nic :-( zajtra ma ide ucitelka skusat a ked dostanem dalsiu 5 tak som prepadol na polroka a neviem ci mam sancu dostat sa na strednu :-( :-( :-( ...jedna moznost ma napada...
Ukoncimto
Ono to nebola reálna výzva aby zomrel -_- tiež skus trochu chápať prečo som to napísal... Chlapče to si až taká troska že sa tu ideš zabiť kvoli 4ke ? však sa spamätaj trochu a vzchop sa... Začni športovať abo si nájdi hobby lebo mám vážne podozrenie že tu nejde ani tak o známky ako o to že nemáš žiadnu náplň, žiadnu radosť v živote... nájdi si hobby
Som spat.. mam strasne depresiu, u
Sice som neprepadol ale budem mat4 :-( neviem ci vydrzim...
No, také výkriky do tmy ako tu nižšie mám možnosť čítať, ste si mohli ušetriť. Stulti... Veď ide o dieťa...
Ty sa len nevieš učiť jazyk. Jazyky sa najlepšie učia prepisovaním slovíčok a pritom si v duchu budeš predstavovať to, ako sa vyslovujú.
Tak to robili aj mnísi v stredoveku. Veľa sa naučili, lebo prepisovali staré texty.
Kat1454, to bolo drsné, tá prvá veta 21:17
A navyše si to dal do zlej kategorie... Toto patri do kategorie osobné/psychické problémy.
Tak už zomri !
Alebo sa začni učiť systematicky.. Ide o to o čom si presvedčený. Keby som ja bol presvedčený že som buzna tak by som ňou bol. Presvedčenie pomáha aj športovcom a ak chceš byť ako naša negramotná menšina prosím... Na SVK je povinná 10 ročná dochádzka ktorú by bolo fajn dokončiť... A neboj také kecy ako že ja sa nedostanem na strednú vraveli aj mne.. je to len o tom že ťa chcú motivovať ;)
Dakujem za vase rady ale nejak mito nepomaha :-( keby som prepadol asi by ma doma zabili, a ano vedia o mojich znamkach a nie nechcem ziadne doucovanie, ked tak pozeram z okna...
Dobre, tak keď to takto vzdávaš, tak si povedz, že aj keď neurobíš, nič sa nestane. Nebudeš prvý ani posledný, čo prepadol z nejakého predmetu. Veď cez leto to aj tak môžeš opraviť a tam sú už benevolentnejší. A aj tak si myslím, že to nebude také hrozné ako sa obávaš, zajtra to dopadne lepšie ako očakávaš, nemaj hneď negatívne myšlienky a pocity. Koľkokrát sa stalo, aj mne, že som stresovala pred skúškou z ktorej som nič nevedela a zadarilo sa. Takže nerob hneď paniku :)
Don't happy, be worry :D
Ani mne nikdy nešiel dejepis a predsa som z neho neprepadol... len sa zapri a neopúšťaj sa ;)
Nie...som na nic, nezvladam to uz :-(