Ako zvládnuť tieto ochorenia
Úzkosť, Panika, Depresia
Presne tak,závisí to od intenzity, tie horšie stavy sú podľa mňa na celý život, akurát sa s tým treba naučiť žiť...ja som začala trpieť panickou poruchou a úzkosťou 3 roky dozadu a odvtedy sa opakujú zlé obdobia s dobrými a psychológ mi povedal, že sa s tým treba naučiť žiť, pretože to sa len tak nestratí navždy. Myslela som si, že keď už mi je konečne dobre, že som zvíťazila nad tým, ale keď sa to vrátilo, tak som bola sklamaná a je to pocit zlyhania. Ale až po dlhšom období som pochopila, že vždy ako to príde, tak aj odíde a musím s tým bojovať.
To závisí od intenzity... sú stavy, ktoré sú len v tvojej hlave, stačí si usporiadať myšlienky, vyvetrať hlavu, vyčistiť mozgové pochody a všetko sa dá dokopy...
Alebo potom sú tu horšie stavy, až také, kde pomôže len lekár. Hovorím preto, že mnoho ľudí tvrdí, že má depky, ale v skutočnosti majú len zlú náladu, lebo sa im napríklad nedarí. Skutočné ťažko depresívne stavy, sprevádzané samovražednými myšlienkami, nechutenstvom a chudnutím, bolesťami, sračkami... sú akurát vhodné do rúk psychologa/psychiatra