bojím sa.. ? tmy? byť sama?

Príspevok v téme: bojím sa.. ? tmy? byť sama?
weron111

mám 22 a keď spím sama bojím sa, musim mať vždy zakrytú hlavu pri zaspavani inak nezaspim a počuvam či niečo nezačujem...a to niesom sama doma ale s rodinou..vždy rozmýšlam čo by som robila keby teraz pride niekto do domu a ako by som reagovala, pričom nemám s ničim takým skúsenosť...ked som s priatelom nebojím sa, iba niekedy si prekryjem hlavu ked niečo zapocujem...
neviem čo budem robiť ked budem byvať s priatelom, chodí na aute takže cez týžden nebude byvať doma pár dní a ja budem sama v celom dome a viem že sa budem bať, nikdy som sama doma nebola celú noc...
bojím sa isť aj cez noc von, ked som bola mladšia chodila som sama domov po tme, v noci, hocikedy, nebála som sa...teraz ked mám isť ráno na bus a je tma bojím sa, že niekto pojde za mnou alebo niečo uvidím...
má niekto niečo podobné? alebo som len trapna bojazlivka? :D

mama89

Ahoj, je to panika, a máš to stále v hlave, určite riešiš stále ten pocit, keď ostateš sama doma, alebo čo bude keď ostaneš sama doma, je to všetko v hlave...pokiaľ sa ti darí zaspať, ešte je to v pohode, keby si už kvoli tomu nemohla spať, tak by to bolo treba poriešiť.
Ja mávam tieto blbé pocity občas tiež ked som sama a vtedy sa neviem uvoľniť a užívať si, že som doma sama, aj ked kedysi som sa ničoho nebála a teraz ked som staršia mám pocit, že so všetkým panikárim.

m8

a co je tu na svete take super ze by si nemohla zaszit nieco lepsie s bubakom skrine? neboj sa. alebo..mam ovsvedcenu metodu ktora funguje..ja verim na to, ze su veci ktore mi nikdy nebudeme realne vnimat ani verit v ne ale ze tu su..verim ze tie bytosti nam nemozu priamo ublizit, ale viem ako moze ublizit strach. ludsky strach. a preto...som zacala vnimat svet..(robila som nocne ako recepcna v zime na hoteli v horach..sama ako prst)..ze dobre..nejake bytosti mozno su..zatial som ich nestretla..nic som im nespravila...nemam chut im nieco zle robit..a ked mi nieco spravia, bude to namet na horor po mojej smrti...po case na nocnych na hoteli som s nimi zaala vypravat..len tak...moja haluz..ale pomohlo mi to..mozno mi pomohli aj oni..neviem...boli sme vsetci sucastou hotela - kedze som tam byt musela a nazivali sme si nocne v klude a pokoji.. akeby ma niekto prepadol..neboj...poradila by som si..aj ty by si si poradila..ak nie....tak vieme co je po smrti...no co..mna moj zivot neserie..sralo by ma, ze za mnou niekto place

mam56

V tejto úzkostno-depresívnej dobe sa nečuduj, že máš strach. Ja som potvrdil kontakt jednej babe na skype a tá na mňa vyvalila rovno svoje prsia, po dvoch správách. Nooo, dosť som sa preľakol. Neviem, z akého kraja je, ale anglicky vie veľmi dobre. Kebyže je Američanka, tak beriem roha:-) Písala mi čosi, že I will lift you up, ale neviem, čo je to lift up:-)
Musím to zistiť...

mam56

Ja som mal v izbe jeden čas poltergeista, nevedel som, čo s ním mám spraviť, aby ma nechal na pokoji.
Potom som si kúpil plagát Chucka Norrisa a nalepil som si ho na stenu. Duch síce neodišiel, ale stále tesne predtým než zhasnem svetlo, tak sa pozrie do skrine, či tam náhodou nie je schovaný Chuck.
Neviem, asi má strach alebo tak, lebo je odvtedy ticho, ani taniere mi už nepoletujú po izbe ako predtým:-)

mam56

Ja si chovám doma tarantulu a dve chameleóny. Tarantula mi trochu vadí, keď mi počas spánku prebehne po tvári, ale inak je to ok.
Už je dosť tučná, čo som ju vykŕmil, tak už nemá toľko síl, aby zo zeme ku mne vyliezla na posteľ, ale aj tak to niekedy spraví a to z púhej pomsty.
www.youtube.com