Ja sa v ňom proste nevyznám !!!

Príspevok v téme: Ja sa v ňom proste nevyznám !!!
alinka.atc

Čaute baby a chalani, muži a ženy,

Píšem vám, lebo som už z toho môjho chlapa úplne zúfalá. Ja sa v ňom proste už neviem vyznať.

Stále iba sranduje, srandičky srandičky aj keď ide o vážne veci, človek už pomaly nevie či niečo myslí vážne. A druhá vec, ktorá ma nesmierne vytáča je, že keď je na niečo silne namotaný /napr.práca alebo ide niečo v telke a on to pozerá/, tak sa ho môžem jednu vec aj 10x spýtať, on mi proste neodpovie!!!
Momentálne ho veľmi zaujalo ako sa cúva na kamióne, tak je to schopný proste kukať celý večer a ani si nespomenie, že som tu ja!!!

No je toto normálne???

Deje sa to aj vám alebo som už načisto šiši???

Melvi

mala som takeho chalan aj ja a bol to des akoze fakt, najprv som si to envsimala lebo som bola velmi zalubena no potom mi to pomalicky liezlo uz fakt akoze krkom a zrazu sme sa rozisli dokonca cez pokec, napisal ze ako chces a uz mi nenapisal hajzel jeden. Je to u takychto proste detinske spravanie, preto vtipkuju lebo nic neberu ani nechcu brat vrazne chcu zostat malymi faganmi a chcu aby sa o ne starala zena.... proste male rozmaznane detsko... FAKT, ver mi!!! nezlepsi sa ti to urcite.... hladaj chlapa a nie ufnukanca :)

Saška11

V prvom momente po prečítaní tvojho príspevku mi napadla ako odpoveď jediná veta: Mať tak tvoje problémy :)
Nepíšeš síce, koľko máte obaja rokov, resp. ako dlho trvá váš vzťah, ale mám z teba pocit, že si šťastná a spokojná. Musím ti pripomenúť, že (niektorí) chlapi sú ako deti, čo je fajn, ak to má svoje hranice, pretože sa vedia šantiť s deckami (tým nechcem povedať, že my maminy to nevieme), ale oni sa vedia tak krásne otcovsky :)
No a keď je samá srandička, pokiaľ to má svoje hranice, tiež je to fajn. Ak spolu žijete, predpokladám, že si ho už stihla spoznať aj pri riešení vážnejších problémov a snáď ich viete spolu riešiť.
Ak je "zahľadený" do cúvania kamiónov, tak je to vždy lepšie ako keby bol zahľadený do inej žienky.
A ak ti to tak veľmi prekáža, jednoducho mu to povedz, ale najprv vyčkaj, kým to, čo ho tak strašne zaujalo skončí a potom skús si o tom s ním podebatovať.
Vskutku, kočka, ty nemáš problém :)