vztah, trava, povzbudenie

Príspevok v téme: vztah, trava, povzbudenie
NiKKKooola

4 roky mám vzťah. poslednú dobu je to katastrofálne.. doslovne..ukončiť to neviem. Myslím že ma týra. Poslednú dobu húli niekoľko krát denne mne to veľmi prekáža, tak sme sa po dlhodobejšom dohadovaní dohodli že to skúsi obmedziť iba na víkendy.. Lenže dnes (húlil naposledy včera večer) uz to riešil znova.. nezohlal ale aj tak mne to došlo ľúto že zase som mu mu uverila... a na to ma začal kopať, že som jebnutá že aj tak nič nemá tak sa nemám urážať.. Hádame sa strašne stále a ja neveim ako mám tomu zabrániť... keď spolu niesme každý mi rozpráva ako ma klame ako chodí kade tade.. keď sa ho to spýtam povie mi že som jebnutá že dakoho počúvam...ale keď ono je to strašné to počúvať denno denne.. aj tak som samo o sebe dosť žiarlivá. mne to hrozne ublyžuje a jemu je to jedno...
Niesom nejaká rozmaznaná aj keď mi to tvrdí.. som s ním rada vtedy keĎ je to fajn, niekedy b som ho zabila.. len on, by bol najradšej iba z ,chalanmi, zas raz stvrtý rok si nenašiel čas aby so mnou strávil narodeniny. Viem ono to viznie že som strašne sprostá a asi aj som len chcem nejaké povzbudenie...

Jefitto

Tu je jasné, že tu nikdy žiadna láska nebola, a že to celé začalo len kvôli mrdaniu... tak to potom aj vyzerá

haluza

"a na to ma začal kopať, že som jebnutá že aj tak nič nemá tak sa nemám urážať.. "

"Myslím že ma týra."

"Viem ono to viznie že som strašne sprostá..."

! KRAVA a ešte k tomu jebnutá !

blueberryNN

No ak vas vztah vyzera ako tvoj prispevok, vratane toho slovnika, tak chyba sa stala uz kdesi na zaciatku. Dokazes si spomenut, ci si si ho niekedy vazila? Vazil si niekedy davno on teba? Na mieste vasho vztahu zostal iba hnev, ktory nahradil lasku. Preco ste vlastne vy dvaja spolu? To musi byt iba zvyk. Alebo skor zlozvyk.

Filip TT

Budes sama to je pravda. Neviem ako dlho.
Ale ak to neurobis, raz si povies: samej by mi bolo lepsie. On moze lahko prejst aj na ine drogy. Ale ani trava vo velkom mnozstve nie je ok. Moze to poznacit deti....

Ak ho naozaj chces, tak sa s nim rozid tak, ze ked bude cisty, moze sa vratit. Ale to tazko skontrolujes.....

mam56

Keď ho zaujíma už len tráva a kamaráti, tak neviem na čo je potom s tebou? Však sa normálne porozprávajte (keď nebude práve s Marťanmi na párty, napr.).