Ahojte, aky mate nazor na pesnicku od Petra Spaleneho Az mne andele.. :-(
Pesnicka
Ja mam rada tuto :D
www.youtube.com
Mám 56, aj Ty počúvaš túto najväčšiu základňu USAF mimo USA? Imho,máš pravdu, téma rovnaká, Rammstein je tvrdý, metalový, tým pádom je text morbídnejší, pieseň je však pekná. Spálený zhudobnil a naspieval text pesničkára P.Fouseka, mimochodom vznikol v Tatrách, hlas nádherný a tá "smutná bluesová" gitara... Je to baladická výpoveď poslednej vôle, s kt. sa stotožnil. Bratia Česi majú len málo pesničiek s tak nádhernými textami. A čo naša Janka Kirschner a jej "osudová baladická" titulná pieseň z rovnomenného filmu Pokoj v duši? Tak tú moje uši dokážu počúvať bez prestania, jej slová pohládzajú srdce, dotýkajú sa najhlbšieho dna duše, nachádzajú tam odozvu, vyvolávajú zimomriavky...Táto je pieseň skvost - hudba, spev, text, nikdy "neumrie" a aj keď "utíchne les, osirie háj", lásku k nej nik "nespáli" a ak zacítim bolesť v duši, potom si ju pustím a budem počúvať a počúvať...Sú piesne a PIESNE, všetky tri sú originály, veľké hity, zaslúžia si mimoriadnu pozornosť a raz budú zapísané v hudobnej histórii. Neviem ako Spieluhr, ale Až mě anděle a Pokoj v duši sú vlastne "poslednou hymnou" tých, kt. opúšťajú svet živých...
taketo ja mozem
Niečo podobné:
www.youtube.com
pekna a nadcasova
je to pekna pesnicka
Je to krasna emotivna pesnicka ,ale mne sa odneho viac paci Tam u nebeskych bran .