Škola-Lenivost, Psych.problemy,Panika....

Príspevok v téme: Škola-Lenivost, Psych.problemy,Panika....
simssims10

Ahojte,prosim vas o pomoc uz som zufala a na pokraji sil. Mam 2 tyzdne na to aby som si nazbierala znamky za cely polrok!Ktory som bola mimo, ani som nechodila do skoly a teraz saliem :-(
Som v maturitnom rocniku preto tieto znamky mi velmi treba...no vdaka psych.problemom sa citim vygumovana ! Nejde sa mi ucit ! Alebo tak sa bojim do toho pustit ze to len odkladam a nic nerobim.
Vdaka oblbovakom ako je neurol mam pocit ze mozog mi prestal fungovat co sa tyka ucenia.
Dalsia vec je ze mavam panicke uzkosti zo skoly,kolko toho je co ma caka a myslim si ze to nezvladnem. Zajtra uz mam ist do skoly a rovno mi daju pisomky no ja neviem ako sa na 1 den naucit aj 4 predmety.....co mam robit,ako prekonat ten hrozny strach

mam56

Napíš im to, čo vieš a vybavené. Ak sa ťa budú napr. pýtať na vitamíny, tak im povedz, že poznáš tieto: A, B, C, D, E aj F?
Keď to riskneš, tak to možno vyjde:-)
Na oblbovákoch sa skutočne nedá učiť. Jedine, že by si sa učila počas spánku.

Filip TT

V tvojom pripade nie je nutne dostat jednicku, ale PREJST. Zmier sa s tym ze ides na 4. Nauc sa pozadovane minimum na stvorku. Ked sa mas naucit desat kapitol, nauc sa len dve, na ostatne nemas cas. Takze sa nemusis stresovat z velekho mnozstva, uc sa len minimum, s ktorym ta nemozu vyhodit.