Skusali ste nejake caje alebo take napoje, co maju cistit? Citili ste, ze by to nejak pomohlo? Poradte nejake.
Detoxikacne napoje a caje
Na prečistenie organizmu odporúčam čistú neriedenú Aloe Vera šťavu od firmy Sanct Bernhard ( www.naturonline.sk). Okrem toho majú v ponuke aj výživové doplnky aj čaje na prírodnej báze bez parabénov.
Ja budem asi pre niektorych asi zmanipulovana marketingom, ale nech... Mam velmi rada bylinne sypane caje a neraz na dostali z chorob alebo bolesti, pride mi to lepsie ako sa pchat tabletkami a caj je prijemny, uvolni napatie... Ja si svoje stale beriem z biocare.sk neraz mi tam dobre aj pomohli, jasne ze vysledok sa neprejavi do 15tich minut ale ja mam dobru skusenost s cajmi neviem sice ako to je s ostatnymi doplnkami stravy atd. ale v silu byliniek verim lebo mne pomahaju :)
je to len marketing. detox je automatizovany system, na ktory ziadne caje, doplnky stravy ani samotne jedlo vplyv nemaju. to by sla priroda sama proti sebe, ak by to slo takto jednoducho a labilne. nenechaj sa nachytat. detox robi telo automaticky predovsetkym pomocou obliciek, pecene a koze, takze ak nie si alkoholik alebo narkoman, nepotrebujes ziaden "detox". Ak by si potrebovala, musela by si presne vediet, kde si sa kontaminovala toxinmi a aka liecba zabera na tvoj konkretny druh toxinov. samotny detox existuje, ale robi sa v prisne medicinsky kontrolovanom prostredi (napr. dyalyzou), ale ako som pisala, musela by si byt alkoholik, narkoman alebo clovek, co sa predavkoval nejakymi liekmi.