Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Detoxikacne napoje a caje

Ivček

Na prečistenie organizmu odporúčam čistú neriedenú Aloe Vera šťavu od firmy Sanct Bernhard ( www.naturonline.sk). Okrem toho majú v ponuke aj výživové doplnky aj čaje na prírodnej báze bez parabénov.

Alexa12

Ja budem asi pre niektorych asi zmanipulovana marketingom, ale nech... Mam velmi rada bylinne sypane caje a neraz na dostali z chorob alebo bolesti, pride mi to lepsie ako sa pchat tabletkami a caj je prijemny, uvolni napatie... Ja si svoje stale beriem z biocare.sk neraz mi tam dobre aj pomohli, jasne ze vysledok sa neprejavi do 15tich minut ale ja mam dobru skusenost s cajmi neviem sice ako to je s ostatnymi doplnkami stravy atd. ale v silu byliniek verim lebo mne pomahaju :)

odpovedam

je to len marketing. detox je automatizovany system, na ktory ziadne caje, doplnky stravy ani samotne jedlo vplyv nemaju. to by sla priroda sama proti sebe, ak by to slo takto jednoducho a labilne. nenechaj sa nachytat. detox robi telo automaticky predovsetkym pomocou obliciek, pecene a koze, takze ak nie si alkoholik alebo narkoman, nepotrebujes ziaden "detox". Ak by si potrebovala, musela by si presne vediet, kde si sa kontaminovala toxinmi a aka liecba zabera na tvoj konkretny druh toxinov. samotny detox existuje, ale robi sa v prisne medicinsky kontrolovanom prostredi (napr. dyalyzou), ale ako som pisala, musela by si byt alkoholik, narkoman alebo clovek, co sa predavkoval nejakymi liekmi.