Ahojte mám také menšie dotazy baby , ktoré ste boli v solárku nie je tam privela teplo nedochádza špatne ? Pomôže solárium na strie a akné ?
Solárium
Ďakujem za rady veľmi pekne :)
Treba vyhľadávať solária, ktoré majú kvalitné trubice,pravidelne menené a ktoré neopaľujú do červena. K každom soláriu sa musí dať regulovať ventilácia. Odborný personál musí každého zákazníka upozorniť na koľko minút mu odporúča opaľovanie v soláriu ( podľa typu pleti). Treba používať krémy určené na opaľovanie v soláriach. Pleť musím byť odlíčená, inak hrozia pigmentové škvrny.Na akné je solárium veľmi dobré. Ale všetko s mierou.Na strie odporúčam ,,kolagénové kúry". Stroj je podobný solárku, ale neopaľuje a trubice fungujú na princípe infračerveného svetla, ktoré obnovuje kolagén v tele. Viac Ergoline...
mam kamosku ktora chodi do solarka hlavne kvoli tomu ze jej pomaha na akne :)
opalenie strie zakryje, niesu tak viditelne /aspon u mna to tak je/ a mam ich dost na bruchu a prsiach po porode aj ked cvicim nic nepomoze tak, ako pekne opalenie v solarku a aj akne ti vyzmizne v pripade ak to neprehanas
Ahojky do solaria som volakedy chodila pravidelne,hlavne koly pokozke kedze mam mastny typ pleti + akne.Takze na akne mne velmi pomahalo ale strie ti urcite nezmiznu este viac sa budu vynimat na opalenej pokozke by som povedala.A ci je tam teplo?Ako kedy ak je solarko vyhriate ze pred tebou tam bolo dost ludi tak je tam teplo ale zase da sa to vydrzat a funguje tam ventilacia vzduchu takze ta ovieva prijemny vanok.