Ahojte...takze chcela by som ist studovat psychologiu a zaujimalo by ma ze ako to na vysokej chodi..a ake su prijimacky, ze ci budem musiet robit nejake psychotesty a IQtesty...a ze ci mam vobec realnu sancu sa tam dostat lebo vraj sa na psychologiu hlasi vela ludi(momentalne studujem na hotelovej akademii) konkretne by som chcela studovat psychologiu v PO...ale som pozerala na nete a tam je napisane ze sa tam daju studovat len 1. a 2. stupen cize najprv bakalarske a potom magisterske...a by ma zaujimalo ze kde na Slovensku sa da studovat aj treti stupen cize doktorandske studium....a este by som sa chcela opytat ze ci pocas studia psychologie v PO je aj nejaka prax a posledna otazka: je psychologia tazka??
Psychologia..studium
Pouzi vyhladavanie. Uz sa to tu rozoberalo milionkrat.
V kláštore mi je dobre, som si tu len so svojou gitarou a Bohom, v celibáte. Čo mi viac treba ku šťastiu, že?
Sorry, utiekol som od vás. Silnejšie lieky už nevyrábajú:-)
www.youtube.com
A myslíš, že spravíš dobre, keď budeš študovať psychológiu? Nasaješ z ľudí do seba toľko problémov a starostí, že sama potom skončíš na liekoch.
--------------------------------------------
Ja už normálne vyhlásim pátranie po človeku, ktorý je pozitívne naladený. Mne ľudia prídu buď formálni alebo negatívni. Niet sa čomu čudovať, však tento svet je už asi len o zarábaní a o platení. Mňa osobne to už dávno prestalo baviť, lebo je to ako začarovaný kruh.
Keby na seba boli ľudia milí a veselí, tak by nebolo toľko depresií.
Už mám niekedy pocit, že sa stretávam s nejakým novým druhom človeka - homo hyenistus.
Buďte veselí, však si môžeme povedať k tomu všetkému len toľko, že to všetko o nedlho krachne a padne.
Ani sa tomu nečudujem, že to všetko takto dopadne. Toto už nezachráni fakt nikto.
Ja som vstúpil do kláštora, tak ako som sľúbil, nechcem od vás vôbec nič:-)
Hau, dohovoril som.
ahoj pocula som ze tam prax musi byt a aj je, a nie su to len dajake detske hratky :-/ aj ja som nad tym uvazovala aj uvazujem ale na tu prax nie som, mam socialnu fobiu a s tym si nevie predstavit ze by som to aj dala :( ano velmi vela ludi sa tam hlasi no s tou skolou nic neziska.. musis tusim si vybrat pootm nieco ine podobne ked chcem ist vyssie... a nemyslim si ze dovtedy sa ti to budde chciet ucit a budes na to mat nervy :D to je jak keby si chcela byt doktorkou, milion rokov budes mat kym vystudujes a aj budes moct to v reali pouzivat... toto aj mna odradza.. aj peniaze na to samozrejme... teda ty sa asi toho nemusis bat kedze ides hned po skole asi studovat dalej... a zvycajne tam nemusis robit testy no kazdy rok sa vsetko meni tak uz enviem no... kazda skola je ina.. Preto mi odporucili skolu v Cesku.... skus tam hladat, tam su lahsie podmienky zevraj a lacnejsie.. neviem co je na tom pravdy ale... radsej vela vela citaj a preveruj najprv.