Ahojte, mám 15 rokov a bojím sa že by som mohla byť lesbou. Nijak ma ženy nepriťahujú ale je pravda že sa na nich niekedy pozerám ako na telo ale len na tie chudé a vyšportované, sama nie som chudá a snažím sa nejakú tú dlhšiu dobu schudnúť ale nedarí sa mi to a mám z toho depky. A tiež niekedy keď som s kamarádkami sa cítim viacej chlapčenská. Vždy sa mi páčili chalani a netuším prečo som začala mať takýto pocit. Môže to byť spôsobené traumou čo som si prežila pred 2 alebo 3 rokmi? (môj nevlastný otec saa ku mne správal ako úchyl) a možno preto teraz je to s chalanmi u mňa trochu také odťažité?
Som lesba alebo nie?
Ahoj Misiq, ano moze to byt aj tym, ze sa k tebe tvoj nevlastny otec, ktoreho si brala ako vzor rodica spraval uchylne a o chlapcov sa az tak nezaujimas....ale hlavne si mlada, ja som v 15 tiez chlapcov a vztahy velmi neriesila, nejaki sa mi pacili, ale to bolo vsetko...a aj mne sa pacia vysportovane zenske tela, dokonca som sa niekedy na discoteke bozkavala aj s kamoskou a za lesbu sa nepovazujem :) Proste aj muzi, ale aj zeny maju krasne tela a trosku ich obdivovat nie je nic zle, takze lesba este ani z daleka nemusis byt :)