Pozdravujem kazdeho! Hladam ludi s hocijakymi skusenostami na temu amalgamovych plomb a ich vplyv na ludsky organizmus. Velmi by ma potesilo, ak by sa tu nasiel clovek s ozaj skutocnymi skusenostami na tuto temu, resp. ludia, ktori by vedeli k danej teme poradit.
Zacal som sa tejto teme venovat asi posledny polrok, kedy uz skusam najst hlbsiu pricinu mojich problemov s vnimanim a chronickou unavou.
Vsetky mozne tradicne sposoby potlacenia tychto priznakov, ako pravidelne doplnanie horcika B6, strava bohata na vitaminy, bez cigariet a velkeho mnozstva alkoholu, nejaky ten sport, prechadzky v prirode, upokojujuce bylinne caje, popr. aj prirodne lieky, nic nieje tak ucinne, aby som mohol povedat, ze som sa niekde posunul. Samozrejme, som obycajny clovek, ktory sa vzdy boji buducnosti, ci sa ten stav nezhorsi, preto pri studovani moznych zdrojov tychto priznakov som natrafil na roznych blogoch na temu amalganovych zubnych plomb a ich vplyvu na ludsky organizmus. Sam vlastnim spolu 8 tychto nemalych kovovych spolocnikov v ustach a podla casu, kedy sa dane problemy mozu objavit, to u mna aj vychadza, je to uz cez 20 rokov od prvej takejto plomby. Vsade je popisany aj mozny test na zamorenie organizmu kovom, preto aj to by mi pomohlo, ak by tu bol niekto po takomto teste a ako spolahlive su vysledky. Zatial tomu nie na 100% verim, ale vsetko nasvedcuje tejto veci.
Uvital by som este nejake ine moznosti zbavenia sa chronickej unavy, no najlepsie na prirodnej baze a nie umelych liekov.
Vdaka!