Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmatena - nechapem mu

Príspevok v téme: Zmatena - nechapem mu
Inigo

Ahoj. Potrebujem trosku poradit a nazor. Cca rok dozadu som spoznala chalana. Vela sme si spolu pisali aj volali, parkrat sme boli spolu von. Potom nastalo hluche obdobie. Prestal sa ozyvat a ked sme sa stretli ma skoro ignoroval lebo som bola von s kamaratom (len kamaratom), ktory je zhodou okolnosti jeho kamaratom. Po par mesiacoch mi vysvetlil, ze ziarlil a ze si nechcel pohnevat kamarata. Povedal, ze ma ma rad viac ako kamaratku a teraz sa znovu ozve, napise a zavola (aj ked uz nie tak casto). Ked sa niekde (skoro vzdy je to niekde v bare) vidime tak "pokukuje", resp. ma stiska, dava mi pusy na lica.
A niekedy je zase protivny. O tom, ze niekam pojdeme sme sa parkarat rozpravali, ale zatial nic.
Problem je, ze uz vtedy som ho mala rada a teraz asi este viac. A teraz neviem, co od neho ocakavat. Mesiac dozadu mi povie ako ma ma rad a potom ani stretko... Ci ho mam este niekam zavolat ja. Ci sa ho mam opytat, co vlastne chce. Ci mu povedat, ze ho mam rada viac ako kamarata...

haluza

normalka, ma rozrobenych viac naraz, ked si poblizku ty a akurat riesi niekoho... vtedy ta akoze ignoruje atd.
ked momentalne nikoho neriesi, tak sa ozve aj tebe .. pochopila?

lolinka

Skús mu všetko vysvetliť, že henten kamarát bol len kamarát, nič spolu nemáte a nemá dôvod naňho žiarliť. Príp. požiadaj aj toho kamaráta, vysvetli mu situáciu, keďže je aj jeho kamarát, tak nech mu to sám povie, vysvetlí mu, aký vzťah vy dvaja máte. Možno od neho to skôr zoberie. Skús mu dať najavo, že by si od neho chcela viac, že sa ti páči, zavolaj ho na nejakú akciu, na výlet, kamkoľvek, len vy dvaja. Ak bude stále odmietať, príp. sľúbi a potom si to vždy rozmyslí, tak asi nie je o čom. Ty si nič zlé neurobila, nemáš mať prečo výčitky, máš právo mať kamarátov. Ak on sám nevie čo chce, nie je vhodný do vzťahu a nikdy by si nevedela, čo od neho môžeš čakať a kedy mu zase rupne v bedni a začne ťa bez dôvodu odmietať.