OSUD VACSINY

Príspevok v téme: OSUD VACSINY
choseeeeee

Ahoj . Chcel by som sa vyrozprávať a možno počuť aj názor. Mám 23 r a už ako malý chalan som vedel že nechcem skončiť ako robotnik ktorý celý život strávi v nejakej hale.Nikdy som nechcel byť ako ostatný ľudia ktorý makaju aby splatili úvery na svoj byť ktorý ani neni podľa ich predstáv lebo vyšší uver im dať nechceli do ktorého sa chodia len vyspat lebo ostatný čas sa mordoju v práci alebo sa vyvalia pred tv a pozerajú tv noviny aby si mohli ponadavat. Nechcel som byť ako ľudia ktorý hovoria váš si svoju prácu a pritom mukluju aby svoj čas ktorý zamenili za drobné odovzdali na pošte a stoja pred akciovym regalom v tescu. S týmito postojmi som zaradil neskôr medzi spoločnosť ľudí ktorych životný štýl bol nie vždy v súlade so zákonmi. No nechcel som sa zmeniť a tak som ustúpil nás sebe a snažil sa zaradiť medzi normálnych ľudí. Našiel som dievča, prácu a prestal sa stretávať s ľuďmi z minulosti. Dnes nepijem, nebijem sa a snažím sa byť normálny. No pýtam sa načo sa tu hráme vacsina z nás žije život ktorý ani nechce, chodíme do práce ktorú nemáme radi , odsudzujeme ľudí ktorých nepoznáme a nechávame so sebou zametat od všetkých moznych ľudí . Pýtam sa ako dokážete žiť život ktorý nieje podľa vás, naschvál nás ma alebo mal sny môj je podnikanie na ktoré si zo sk platu nenasetrim a asi skončím tak ako všetci o ktorých píšem, no pýtam sa ako dokážete takto žiť, baví vás to ?? Ako dokážete žiť s tym ze svoje sny ste zahodili ako dokážete žiť s tym ze sa tešíte dôchodok pričom tešiť bývate mali na kazdy deň , naozaj sa pýtam ako. Pretože ja to naozaj asi neviem.

Gima

Ja si myslím, že opisuješ len ten materiálny pohlad na život. Mať auto, prácu, rodinu....Popritom všetkom mal by myslieť aj na seba, vnútorný svet čoveka, zakladať šťastie aj na prežívaní abstraktných zážitkov, ako spomienky. Samozrejme tie pozitívne.