Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tusim po mne ide, ja nemam vsak zaujem co s tym?

Príspevok v téme: Tusim po mne ide, ja nemam vsak zaujem co s tym?
chalan 24

Jedna baba z mojho okolia ehm nebudem menovat kde ju stretavam tak tusim ide po mne. Ako pozname sa z niekadial a stretavame sa pravidelne pocas tyzdna. Ako vsimol som si ze casto vyhladava moju pritomnost, ked sa bavim s inymi babami tak sa nenapadne votrie medzi nas, prekrikuje ine len aby somsi ju vsimol, smeje sa nahlas len ked nieco trosku smiesne zavtipkujem, tie jej pohyby tiez naznacuju take flirtovanie, a este si ma nasla aj na fb. No a tu to vidim najviac, komentuje moje prispevky casto, lajkuje, posiela smajlikov a tak. Ona prva ma stuchla o priatelstvo. Pritom je vydata tak neviem co si otom myslite?

chalan 24

Lau
sak toho sa bojim, ze budem opity a ona to zneuzije :D
ved toto ze niekedy vydate zenske su horsie nez slobodne. Alebo si nieco potrebuju dokazovat ako zenati muzi neviem..

lau

:D hej su aj take...hlada len dobrodruzstvo, asi sa doma s manzelom nudi. Mala som taku kolegynu, tiez bola vydata, mala 4 rocne dieta a trtkala so sefom pravidelne, bez najmensej vycitky. Raz som sa jej spytala preco to robi a bolo to presne tak, doma sa velmi nudila, mala chlapa, ktory chodil domov neskoro, uz jej nevravel aka je sexi, krasna a ako ho vzrusuje a v praci jej to niekto povedal. Podla mna hlupe, ale je to tak, aj take manzelky su...a ktovie, mozno aj manzel chodi neskoro domov, lebo trtka inu...ja si myslim, ze ked zena takto vystartuje po chlapovi, ktory je nezadany, tak maloktory bude odolavat dlho...hlavne ked sa stretnete niekde, kde budes opity, nemal si uz nejaku dobu sex a ona bude mat obtiahnute sexi minisaty a priamo po tebe vystartuje? Co spravis? Dokazes jej priamo povedat nie a odist? Celkom ma to zaujima, pretoze si myslim, ze chlapi su v tomto velmi slabi, ty z toho vycitky mat nebudes, ty si mozes uzivat s kym len chces... ale ak jej dokazes fakt povedat razne nie, budes fakt moj velky vzor super rozumneho chlapa :))

Čierna mačka

Škoda, že si nemôže prečítať to, čo si o nej napísal, hlavne to v tvojom druhom komentári.Zrejme by ju záujem o teba hneď prešiel....aj keď vydatá no a také správanie...

chalan 24

Sak dobre, ale neciti sa trapne ked sa tak vtiera? Ako lajkovat mi skoro vsetko, nieco chodi na fb a uz to komentuje, ked sa zapojim tak ona hned reaguje a same smajliky dobreze nie pat smajlikov da za kazdou vetou. Totalne trapna mi pride. Dospela zenska.. starsia odomna.

chalan 24

Haluza
nic si nedomyslam. Vidim ze druhe sa tak nepredvadzaju predomnou ako ona. Keby si ju videla ako sa vtiera by si uverila. Ma typicke koketne spravanie, to na babe poznam. Ako uzit by som si s nou aj uzil ale keby nebola vydata tak hej lenze je. Ako nieje moc pekna v tvari ale postavu ma vhodnu na trtkanie :-D

lolinka

No vydatá panička si chce evidentne užívať a ak o takéto sexuálne priateľstvo nemáš záujem, tak jej to daj najavo. Ak ťa niekam pozve, odmietni ju, jej komentáre na fb si nevšímaj. Bav sa s ňou neutrálne, nevyhľadávaj jej spoločnosť, skús sa jej do akej takej miery vyhýbať. Však ona pochopí. Raz ju to prestane baviť a pohľadá si vhodnú korisť inde.