Ja už nevládzem žiť. Môj život je len trápenie.. Zomreli mi rodičia.. Nemám prácu ani kamarátov. Stále som len doma..
Chcem zomrieť
Uprimnu sustrast!
Drz sa!
Zacni doma opravovat rekonstruovat prestahuj nabytok nech to nevyzera vsetko ako by tam stale boli.uprav si trochu podla seba.ak mas dvor chod tam.zacni hladat pracu..zober hoci co len nech si mimo.chod aj na brigadi da sa tam zazit aj nejaka sranda :) nech mas ine myaluenky.
Alebo skus pc hry..pri tom ja zabudnem aj zakladne biologicke potreby :) nech nemyslis na tento sk..... zivot. :)
dakujem.bella.s.gima, ze ste si nasli.cas, aby ste ma povzbbudili
..
Čo keby si vykonával nejakú prácu ako dobrovoľník? Niečo, k čomu by si mal aspoň aký-taký vzťah, nebol by si doma, našiel by si si pritom kamarátov a konal by si dobré skutky a pritom by si cítil, že si potrebný. Lebo naozaj si na svete potrebný, len momentálne vidíš len to, čo nemáš pre seba a nevidíš to, čo máš a môžeš byť pre iných. Ak budeš robiť niečo dobré pre druhých, horšie ako teraz sa cítiš nebudeš, len lepšie. Skús to. Škoda by bola zomierať, keď žiješ a môžeš toľko dobrého spraviť. Máš moc vyčarovať niekomu úsmev na tvári (aj keď sa sám cítiš pod psa), máš moc spríjemniť niekomu deň, niekoho potešiť, pomôcť. Niekedy stačí len chodiť s otvorenými očami.
Prajem Ti, aby si zažil skutočné priateľstvo, ktoré by Ťa dvíhalo. Nie je dobrý zostávať sám so svojím trápením.
Smrť patrí k životu. Každy z nás má vyhradený čas tu na zemi, našou snahou by malo byť prežiť ho tu na zemi, čo najkvalitnejšie. Tak sa neľutuj a začni niečo robiť pre seba, pre druhých, alebo len tak pre radosť. Neviem, či si veriaci, no pomáha aj čítanie, hranie na hudobny nastroj, hudba všeobecne atd. Smrťou predčasnou nič nevyriešiš, akurát sa ukrátiš o kopec zážitkov. Možno prechádzaš depresívnym obdobím, keď si osirel, ale určite s tebou niekto je.