Bodavá bolesť na približne v strede pravej strany hrudníka

Príspevok v téme: Bodavá bolesť na približne v strede pravej strany hrudníka
Stressor

Dobrý deň,
veľmi sa v chorobach nevyznám. Občas, len veľmi zriedka, pociťujem bolesť (trvá tak 2-5 sekúnd a potom zmizne, znovu sa objaví a zmizne celé to môže trvať tak 10 minút, potom to už neregistrujem) na pravej strane hrudníka (približne na druhej strane úrovne srdca). Nemyslím, že by to malo súvislosť so zvýšenou záťažou. Som hypochonder alebo je to relatívne bežný stav? Môže to súvisieť s chrbticou a zlým držaním tela? Vedeli by ste mi poradiť, o čo by sa mohlo jednať? Ďakujem

Kýčera

Stressor, nestresuj, je to bod 7 - iné, a síce, je tu toho veľa! Nie, nie si hypochonder a nie je to bežný jav! Tvoje telo vysiela signály, že sa niečo deje. A áno, môže to kľudne súvisieť s chrbticou, s meridiánom niektorého orgánu,...Bola si na preventívke, si fit? Len dúfam, že si to v zdraví prežila a ešte žiješ, či? Ak áno, tak daj viac info - kedy, čo si robila, jedla,...Bolesti v tej oblasti Ti môže spôsobovať aj tesné oblečenie, problémy s trávením...

Stressor

Dobrý deň,
som v strese, že mi nikto neodpísal:(
Neviem či
1. Je to také bežné, že sa to nikomu nechce ani komentovať.
2. Je to tak závažný problém, že si všetci myslia, že je už po mne a tak sa mi ani neunúvajú odpísať. :)
3. Nikomu sa to ešte nestalo, nevedia o tom, že sa to môže stať.
4. Tá chyba v nadpise je tak neskutočne iritujúca, že jednoducho nemôžu odpísať. :) ospravedlňujem sa
5. Zle som opísala symptómy a tak nikto nevie určiť diagnózu.
6. Sú všetci presvedčený, že som si to vymyslela.
7. Iné,... (doplňte)

Ospravedlňujem sa, väčšinou o zdraví nežartujem.
Ďakujem za odpoveď.