pekny vecer! dnesny den ma neskutocne sklamal..mam narodky a cakala som ze mi aspon niekto potrasie rukou, mozno som cakala nejaku drobnost..ale nikto nic..mama akurat kupila kremese- ja ich nejem..jedine brat mi dal krem.. somm neskutocne sklamana, ze moji rodicia ma takto odignorovali.....
nevydarene narodky
A ja roky nechcem oslavovat a furt ma s tym moja rodina serie a robia oslavy a torty a vsetci sa sem naseru.
Kasli na rodinu. Najdi si okruh priatelov, tych si mozes vybrat na rozdiel od rodiny.
kašli na to, mne ked nikto nepodal ani ruku na narodeniny, riesila som to tak, ze ked mal nejaky clen rodiny narodky ci sviatok, povedala som mu len ...tak vs. najlepsie, ruku ti podavat nebudem, ty si mi tiez nepodal/a...a mam v pici, tak ako oni - tak aj ja
a tak isto to ries aj ty
Dadain...sice sa nepozname, ale chcem Ti aspon takouto cestou popriat vsetko najlepsie k tvojim dnesnym narodeninam. Hlavne vsetko dobre ti prajem a nech si stastna..
Nejde o empatiu. Mozno nemaju taky dobry vztah medzi sebou z druhej strany do kedy chcete aby vam rodicia gratulovali? Darček tortu a oslavu náhodou? Ked to ona tak chcela tak maka ona kupit zákusky ci tortu a nie jej matka
Joleen...vidím, že ti empatia nič nehovorí...:D Bolo by pekné od rodičov, aby zablahoželali svojmu dieťaťu aj keby mali 90 r. a dieťa napr. 70. Je to o úcte, nejde len o "potrasenie rukou."
Ja mám 96 rokov a už vyše 30 rokov mi nikto nepotriasol rukou, lebo mi ňou nemá kto potriasť. Tak si musím potriasť sám.
Boze ja mam 35 a uz roky mi nik nepodal ruku a nerom z toho divadlo. Prilis vela si očakávala
.. 31... a nie je to jedno?
Kolko mas rokov?