Dobrý deň ide o problém že mam dlohodobé zdravotné problemy ale neviem príčinu. Ide o to že mávam stále unavy niekedy menej niekedy viac no celkovo je to hrozné chodím ešte do školy ale keby mam chodiť do práce asi by som nevydržal.
No tak chcel by som vedieť že z čoho najčastejšie sú unavy ale tie dlhodobe. Mám robene vysledky krvy na pečen aj štýtnu žlazu no mal som zvýšenu kyselinu močovu inak nič. Tiež sono aj ct obličiek všetko dobre,potom mám aj sono pečene tiež dobre neviem odkial by som to mohol mat preto sa tu pýtam. Mám problemy s trávením teda ale doktorka mi podla testov hadica a aj krvne testy nič nezisila dala mi ganaton no nepomohol obávam sa že moj problém je niekde tam. Často velmi často mávam vyrážky po tvári aj po tele na tele ma svrbia. Niekedy to pomaly mizne a niekedy sa zase akoby všetko vráti často aj na rovnakých miestach. Problémy s kostami mam tiež ale to je podla mna len všetko od žaludku bral som nejaký doplnok čo mi kupovala starká a pekne pomáhal no teraz už zase ma občas bolievajú kosti a pukajú mi, tiež musím spomenuť že musim užívat magnezium 500mg každý deň nik mi ho nepredpísal ale pred cca už rokom ma každý den bolievala hlava mal som aj psychicke problémy bol som labilný a často som rozmýšlal nad týmto problémom ako som si začal davat magnezium bolsti hlavi zmizli a to iste aj tie psychicke problémy teraz skoro po roku je to lepšie stále ma občas pochytí ale je to o dosť lepšie, chcem povedať to že asi to ma niečo spoločné s absorciou alebo tak nejak tiež budem uprímny a poviem že užívam kyselinu žaludočnu (predtým som bral lieky na zápal ktorý už nemam) ale bolo mi po ních strašne zle, teraz si davam skoro za každým jedlom kyselinu musim povedať že je to kusok lepšie, ked si ju nedam tak ma začne nejak bolieť v hlave a mam pocit že mi netrávi jedlo. Ešte by som sa chcel spýtať čo by som mal podniknúť ? O ake vyšetrenia mam podla vás poprosiť ? čo robiť dalej ? čo ste robili vy s unavami alebo robite prípade žaludočnimy problémami? ešte dopíšem že som bol aj na infekčnom asi 3x nič mi nenašli len potom nejaký virus na ktorý som bral liek na imunitu (isoprinosine) ale mal som vysoku hladinu kyselini močovej 600 niečo tak som to vysadil ale najprv som mal znieženu dávku z 6 tabletiek denne na 3. Prosím čo mam robiť ? Ďakujem.