Nie je pravda, ze klame kazdy, ale je pravda, ze najst chlapa co vobec neklame nie je zrovna jednoduche. Pokial klame v nejakych prkotinach tak by to nemal byt az taky problem, ale pokial klame v dolezitych veciach, tak to problem je. Mala som vztah s chlapom, co bol notoricky klamar, klamal uplne vo vsetkom, v dolezitych i v nedolezitych veciach. Tam nebolo tazke ho odhalit, lebo casto zabudol co mi hovoril a neskor si protirecil. Stalo sa mi na zaciatku nieco podobne ako tebe. Mali sme sa stretnut, boli sme dohodnuti, ze ku mne dojde. Hodinu pred stretkom mi poslal SMSku, ze nemoze prist. Inak nic, ziadne vysvetlenie. Tak som cakala, ze sa snad aspon ozve a vysvetli co take strasne sa stalo ze nemohol dojst. Nic, neozyval sa. Cely den sa neozval a o 10 vecer mi to uz nedalo a napisala som mu, ze co sa deje. A on mi odpisal az po dalsej hodine, ze sa omluva, ale ze doteraz to trvalo. Nenapisal co. Potom som z neho vypacila, vraj jeho babku odviezli do nemocnice, nikdy sa ale nevyjadril preco. A ze odtial nemohol telefonovat lebo tam nebol signal. No proste klamstva na prvy pohlad. Ja som to vtedy este nejak neriesila, povedala som si, ze ked ma klame, aj tak to skor ci neskor vyjde najavo. A vyslo, neda sa viest dvojity zivot dlhodobo tak, aby to neutajil. Stretaval sa okrem mna aj s nejakou druhou a ta druha nemala tusenie o mne. Nakoniec priznal, ze ked bol akoze v nemocnici s babkou, tak sa v skutocnosti stretol s nou. Mali sme dohodnute stretnutie, ale ona mu zrazu zavolala, ze je niekde blizko neho a ze ci sa nechce stretnut a on chcel a so mnou to zrusil. Ja som sa s nim potom rozisla, ale neskor som sa k nemu vratila, co bola hrozna chyba, on ma odprosoval, ze sa to uz nikdy nestane a ze s tou druhou to skoncil. Ja som ho lubila, tak som mu dala druhu sancu. Ale to som nemala robit, lebo sa to nijak nezlepsilo. S hentou sa sice uz naozaj nestretaval, ale zase mi klamal v inych veciach. Stale mi len klamal a ja som z toho mala uz nervy v kybly, nevedela som, na com som, co z toho co mi hovori je pravda a co zase klamstvo. Mimochodom, tiez tvrdil, ze ma lubi a chcel so mnou dieta. Nakoniec som to ukoncila definitivne a on sa mi este pol roka snazil mstit, hoci som mu nikdy neublizila ani nic zle nespravila, posielal maily mojej mame na ktoru si nasiel mail na internete, kedze ma eshop, pisal jej, ze som kurva a pod. Mama to ignorovala, vsak ma pozna od narodenia, len krutila hlavou nad tym ze co za typka som to preboha stretla. Ak sa chces uchranit od dalsich problemov, tak to s nim stopni okamzite, nebud hlupa jak ja. Ja som si potom neskor nasla priatela, ktoremu mozem na 100% verit, viem, ze ma nikdy v nicom neklame. Dal mi dokonca hesla od svojho mailu a fb, hoci som ho o to neziadala a ani mu to tam nechodim nikdy kontrolovat, to nemam zapotreby, 100% mu verim. Aj ty takeho stretnes, len to musis s tymto ukoncit, prides pri nom o rozum, necaka ta s nim nic dobre.