Partner klame

Príspevok v téme: Partner klame
Janina026

Dobry den, chcela by som vas poproit o vas nazor aby som lepsie pochopila partnera. S priatelom sme spolu 7 mesiacov a mam pocit ze mi vkuse klame ale nemala som dokaz ale uz mam a to:

Stalo sa ze ma oklamal ze ide s maminou na vikend k rodine ktory ziju mimo Dobsinej a to v BA. Vymyslel si cely plan cesty kde budu spat a kam pojdu po rodine. Nebola to pravda a vikend stravil ani neviem kde a s kym. isla som k nemu domov a zistila som ze mamina je doma a on sa tula niekde. neviem ani s kym.

Cele to hodil na mna ze ho upodozrievam. Pochopil to az ked som mu povedala ze som bola u neho doma, Vtedy prestal klamat. POvedal ze musel odist a nemoze mi to povedat lebo by ohrozil sam seba.

Problem je ze ja ho lubim planovali sme si babo a myslim ze ma lubi aj on a velmi. Neviem sa s tym zmierit ze mi tak chladne klamal.

viete mi prosim vas povedat ako moze klamat a lubit ma? Nechce sa rozist vobec, chce babo a rodinu ale ako si mam s nim zalozit rodinu ked klame.

Mate vela skusenosti a urcite mi nejako poradite. prosim vas. dakujem.

Janka

lolinka

Nie je pravda, ze klame kazdy, ale je pravda, ze najst chlapa co vobec neklame nie je zrovna jednoduche. Pokial klame v nejakych prkotinach tak by to nemal byt az taky problem, ale pokial klame v dolezitych veciach, tak to problem je. Mala som vztah s chlapom, co bol notoricky klamar, klamal uplne vo vsetkom, v dolezitych i v nedolezitych veciach. Tam nebolo tazke ho odhalit, lebo casto zabudol co mi hovoril a neskor si protirecil. Stalo sa mi na zaciatku nieco podobne ako tebe. Mali sme sa stretnut, boli sme dohodnuti, ze ku mne dojde. Hodinu pred stretkom mi poslal SMSku, ze nemoze prist. Inak nic, ziadne vysvetlenie. Tak som cakala, ze sa snad aspon ozve a vysvetli co take strasne sa stalo ze nemohol dojst. Nic, neozyval sa. Cely den sa neozval a o 10 vecer mi to uz nedalo a napisala som mu, ze co sa deje. A on mi odpisal az po dalsej hodine, ze sa omluva, ale ze doteraz to trvalo. Nenapisal co. Potom som z neho vypacila, vraj jeho babku odviezli do nemocnice, nikdy sa ale nevyjadril preco. A ze odtial nemohol telefonovat lebo tam nebol signal. No proste klamstva na prvy pohlad. Ja som to vtedy este nejak neriesila, povedala som si, ze ked ma klame, aj tak to skor ci neskor vyjde najavo. A vyslo, neda sa viest dvojity zivot dlhodobo tak, aby to neutajil. Stretaval sa okrem mna aj s nejakou druhou a ta druha nemala tusenie o mne. Nakoniec priznal, ze ked bol akoze v nemocnici s babkou, tak sa v skutocnosti stretol s nou. Mali sme dohodnute stretnutie, ale ona mu zrazu zavolala, ze je niekde blizko neho a ze ci sa nechce stretnut a on chcel a so mnou to zrusil. Ja som sa s nim potom rozisla, ale neskor som sa k nemu vratila, co bola hrozna chyba, on ma odprosoval, ze sa to uz nikdy nestane a ze s tou druhou to skoncil. Ja som ho lubila, tak som mu dala druhu sancu. Ale to som nemala robit, lebo sa to nijak nezlepsilo. S hentou sa sice uz naozaj nestretaval, ale zase mi klamal v inych veciach. Stale mi len klamal a ja som z toho mala uz nervy v kybly, nevedela som, na com som, co z toho co mi hovori je pravda a co zase klamstvo. Mimochodom, tiez tvrdil, ze ma lubi a chcel so mnou dieta. Nakoniec som to ukoncila definitivne a on sa mi este pol roka snazil mstit, hoci som mu nikdy neublizila ani nic zle nespravila, posielal maily mojej mame na ktoru si nasiel mail na internete, kedze ma eshop, pisal jej, ze som kurva a pod. Mama to ignorovala, vsak ma pozna od narodenia, len krutila hlavou nad tym ze co za typka som to preboha stretla. Ak sa chces uchranit od dalsich problemov, tak to s nim stopni okamzite, nebud hlupa jak ja. Ja som si potom neskor nasla priatela, ktoremu mozem na 100% verit, viem, ze ma nikdy v nicom neklame. Dal mi dokonca hesla od svojho mailu a fb, hoci som ho o to neziadala a ani mu to tam nechodim nikdy kontrolovat, to nemam zapotreby, 100% mu verim. Aj ty takeho stretnes, len to musis s tymto ukoncit, prides pri nom o rozum, necaka ta s nim nic dobre.

0vecka

podla mna by si mala od neho vytiahnut ze kde naiozaj bol...mozno to fakt bolo nieco nevinne... mohla by si skusit mu povedat ze ak to nechce povedat tak je to asi ina zenska a v tom pripade s nim koncis.. uvidis co ti povie

hanibaltvojkanibal

klamú šecia a nie iba v partnerských vztahoch ale ide o to v čom klamú. či sú to zásadné veci alebo prkotiny a taktiež ako často takže tvoje premúdrelé poznámky ako všetci vo vztahoch klamú si nechaj. treba rozlišovať alebo len hladáš ospravedlnenie pre svoje klamstvá vo vztahu ? prípadne frustráciu zo vztahov lebo si nevieš nejaky poriadne vytvoriť ? nabudúce premýšlaj než začneš písať

zewa

Vo vztahoch klamu vsetci. A ti co vravia, ze neklamu, klamu dvakrat. Blbe je, ze si na to dosla uz teraz. Ja by som sa na neho vysrala. Ako sa mozes na niekoho takeho spolahnut do zivota? Zverit mu dieta, atd.

narovinu

"tvoj partner" vobec nemusí mat druhu babu, moze to byt kludne aj chlap - milenec, tajný bi-kamarát, víkendový....vela moznostiii
no a co ?? vela muzov ich ma a nikto o tom nevie, netusi...chlapec si niekde proste len dobre zatrtkal a ty robis sceny
si hysterka a este k tomu veeeeeeeeeelmi naivná
takže ta bude klamat stále inak by s tebou asi nevydrzal

denisaf.

Janka viem ze to co ti teraz napisem sa ti vobec nebude pacit ale najlepsie bude ak sa rozidete .pozri ste spolu len 7 mesiacov a uz si robi co chce a klame.ty chces s nim naozaj dieta? S clovekom co chodi ani nevies kade? Co ked ma druhu babu? A poznas jeho zdravotny stav? Co ak od neho dostanes nejaku chorobu? Pri muzoch nikdy nevies zvlast ked ta oklamal. Nenechaj sa od chlapa ukecat a vzdy bud opatrna!!

Klamar

Ahoj. Vieš, kde priateľ pracuje a čo je náplňou jeho práce? Poznáš jeho koníčky, záujmy? Poznáš jeho finančnú situáciu? Zdravotný stav? Odpovedz si na to všetko sama. Ak ti zatajil, kde bol, mohlo to byť iné dievča, ale aj dieťa, ktoré má iba na víkend a s ktorým sa ti bojí priznať, aby ťa nestratil. Môže to byť súčasť jeho práce. Môže byť chorý a bol niekde, kde to rieši. Môže niekomu dlhovať peniaze a musel sa na ten čas vypariť. Môže byť narkoman, môže sa viezť v nejakej protizákonnej činnosti. Mohol byť proste iba na ryby alebo sa venoval záujmom, o ktorých vie, že tebe vadia. Tak si buď pozisťuj okolo neho všetko, alebo sa o tom vážne porozprávajte. Sú tajomstvá, ktoré by mali poznať obaja partneri, ale sú aj tajomstvá, o ktorých je lepšie nevedieť - rozhodnúť sa, či s partnerom za tých okolností zostaneš, alebo nie.

wertzhujhgfdsasdfghj

Rozíď sa s ním. Ak ti nechcel povedať, kam ide, tak mal povedať radšej, že je to tajné alebo niečo podobné, ale nie klamať.