Je mi zo seba zle !!!

mam56

Ja nevím proč, ale když se zamiluji, tak zvracím:-) To, že ti je zo seba zle a z iných takisto, ber ako základňu/bázu pre ďalšiu spoluprácu - pravdepodobne len na profesionálnej úrovni:-)

mascha

môžeš povedať Bohu,už mám dosť pretvárky,chcem byť sama sebou a napriek tomu milovaná,Bože ty si ma stvoril z lásky a pre lásku,daj mi milosť zažiť toto poznanie na tvoju oslavu, vďaka

Bubuc

Co mas robit?okamzite sa zmen.bud sam sebou stoj si za svojimi nazormi.urci si ty co je dobre a zle.takymi ludmi ako ty opovrhujem prepac.su to ludia ktori sa vzdy prisaju na toho najvplynejsieho ked jeho vlyv opada najdu si dalsieho.pijavica slaboch ritolez atd... alebo bud v klude takych ako ty je velmi vela v spolocnosti sa stratis a este si urobis aj karieru.ludia si o tebe budu mysliet svoje ale koho to zaujima?to je dnesny trend bez ohladu ist vpred.staci si vzdy zobrat nejaky priklad.napr v cs dejinach je ich dost.najprv republikan potom fasista komunista a ti skorsie narodeni z komunistu na demokrata...taka je spolocnost na sk..ty mas jednu velku vyhodu uvedomujes si ze je to nespravne (ostatni to beru ako samozrejmost) cest a hrdost robi chlapa/cloveka..ostatne je len zumpa (podla mojho nazoru) bye

2392

Ja mám 23 rokov, a dosť som si vytrpel kvôli tomu, že som nebol ako ostatní a nedal sa na hlúpu zábavu, alkohol a podobne, a teraz to neľutujem, mám tiež kamoša, čo sa hrá na niečo, čo nie je, ale má kopec kamarátov, ktorí ho z toho ´´nepustia´´ a robí veci, ktoré by za normálnych okolností nerobil. Jediná nevýhoda je to, že bude okolo teba menej ľudí, keď budeš spravodlivá a normálna, ale stoja naozaj zlí kamaráti za to? Ja si myslím, že jednoznačne nie, buď sama sebou, nájdi si ľudí, podobných tebe, starých kamarátov sa zbav, ak si nie ako oni a len to robíš nasilu všetko, aby si zapadla. Je smutné, že je taká sprostá doba, že väčšina nemá rozum na pravom mieste, ale už aj tí slušní ľudia sa ´´musia´´ pretvarovať, aby sa necítili sami a mali niekoho, aby neboli sami. Ľudí podobných tebe je kopec, len musíš zmeniť uvažovanie a hľadať v iných vodách, kde nájdeš sebe podobných.

LMarika

Toto robí v puberte skoro každý, lebo pubertiaci radi iných vysmievajú a nikto nechce byť vysmiaty. S pribúdajúcim vekom sa to dá do poriadku, neboj sa. Dospelí ľudia už nie sú takí posmeškári a opovrhovači ako teenageri a dokážu si vážiť aj človeka, ktorý má občas na niečo iný názor ako oni sami. A platí aj to, že dospelí ľudia ľahšie znesú výsmech a opovrhovanie niekým nevyzretým ako deti v teenagerskom veku. Ver mi, chce to len čas.