antikoncepcia a rast pŕs

Edina235

Ahojte, ja som brala Yadine 3 mesiace, ale musela som ich prestať brať, pretože sa mi velmi vyhadzala tvár...prsia mi síce viditeľne narástli...takže má svoje výhody aj nevýhody, ako aj ďalšie iné...

lenkaaaaaaaa

zeny, ste hlupe, ak si myslite, ze ked zacnete brat antikoncepciu, tak nepriberiete, ale prsia sa vam zvacisa... preboha ved, to je logicke ze vam nezacnu prsia rast z tabletiek! pointa je v tom ze antikoncepcia hormonalna, zadrziava v tele vodu - telo nadobuda vacsi objem. a to nie len v prsiach. a HAK isto ziadna nebude brat do konca zivota, takze po vysadeni zase prsia a zvysok tela ochabne

aluska1

z antikoncepcie nerastu prsia..len sa naleju vodou...tuk sa v nich nezvacsi..po vysadeni sa prsia vratia na povodnu velkost

a ziaden gynekolog vam to nepredpise kvoli tomuto...a kazdpopadne je to kravina brat to len kvoli prsiam...brat antikoncepciu nie je sranda...tak aspon to treba brat s nejakym opodstatnenym dovodom

simiq

mam problem s tym ze mi ochabli a zmensili sa prsia...mam 19 rokov schudla som ale pribrat nechcem....ako mam vratit pevnost svojich prs?dost ma to trapi...Yadine pomoze?alebo je aj nieco lepsie?

trini3

ana pravda je,beriem Regulon a tiez sa mi riadne zvacsili aj pobolievaju obcas to mozno este narastu:)))ale to ozaj len kv oli tomu to potrebujes???

hu

1. nevrav gynkovi, ze si to chces dat len qoli tomu, ..dovodov je kopec "normalnych" preco s antikonc. zacat
2. myslim, ze vatsina tabletiek podporuje rast prs
3. skus Yadine, z toho sa ani nepribera, skor chudne, ale prsia sa mozu zvatsit i z lepsich B na mensie D, tak aj o 1,5 cisla..niekomu aj viac..
-----------------------------
damy, mam pravdu???