caute...moja sestra bola na magnetickej rezonancii hlavy a v piatok mala vysledky tak volala.Povedali jej ze musi prist osobne aby jej povedali vysledky.Co to ma znamenat ? je to bezny postup? alebo jej tam nieco nasli.Mava mygreni,stavy na odpadnutie je bleda a obcas aj vracia ale to s tej mygreni..
dakujem za odpovede
magnetická rezonancia hlavy
oka dik vsetkym....
Je to presne tak, ako Ti tvrdí Salmonella a Mám!
Oni podľa mňa nemôžu hovoriť výsledky cez telefón, lebo nevedia s kým hovoria. Je zákon o ochrane osobných údajov. Migréna musí byť hnusná choroba. Ja som jeden čas mal niečo podobné. Bolo to podľa mňa preto, že som stále sedel za počítačom, len som pil kávu a nehýbal som sa, plus brutálny stres.
Ja som bol raz s archeológmi na vykopávkach v Egypte. Museli sme dlho kopať, ale oplatilo sa, našli sme múmiu Egyptského kráľa. Boli sme zvedavý, ako vyzerá, tak sme ho zbavili tých jeho obväzov. Zrazu sa stalo niečo nevídané múmia ožila a dala sa s nami do reči. Jeho zaujímala predovšetkým hudba, tak chcel vedieť, že akí speváci a speváčky u nás spievajú. Tak sme mu hovorili mená, ale keď sme mu povedali meno jednej speváčky, tak s múmiou cuklo a opýtal sa nás: do kelu, to moja dcérka ešte stále žije?
-----------------------------------
Ja som bol tiež na magnetickú hlavy, zistili, že mám v hlave len 1 buňku, ktorá slúži na to, aby mi držala uši, aby mi nespadli.
Ale povedal ti to OSOBNE. Nie do telefónu. Ten "typek" bol pravdepodobne lekár rádiológ, ktorý to popisoval.
no ja som bol v piatok tiez na magnetickej rezonancii obliciek a hned po teste mi typek co ma skenoval povedal ze tam nic nieje ze tam mam vyrastok ale ze nic vazne a ze vysledky budu do 7prac. dni ktore budu zaslane k doktorovi ktory ma tam poslal
Výsledky sa nikdy neoznamujú telefonicky, na MRI jej odovzdajú popis zobrazenia a to odnesie lekárovi, ktorý ju na MRI poslal.