Výživové doplnky

pišta00

prekopírovaný príspevok ktorý som tu už písal k téme chudnutie a k spaľovačom tuku....
Žiaden voľno predajný spaľovač tuku nefunguje je to len klam na ľudí, to že spaľovače nefungujú je to podložené lekárskymi štúdiami ak neveríte spýtajte sa svojich lekárov. Jediné čo musíš tak je si uvedomiť v čom je problém prečo tvoje telo ukladá tuk... Tvoje telo ukladá tuk len vtedy ak máš vysokú hladinu inzulínu, tú spôsobuje vysoký príjem sacharidov alebo ak chceš sladkostí. Na to aby tvoje telo prestalo ukladať tuk (to znamená znížiť hladinu inzulínu) je potrebné zvýšiť hladinu testosterónu a rastového hormónu (chlap sa z vás nestane)
Testosterón a rastový hormón zvýšiš jedine tak že začneš jesť viac kvalitnej bielkoviny menej sacharidov, začneš tvrdo makať a cvičiť dôležitý je tiež kvalitný cca 8 hodinový spánok.
Testosterón a inzulín sú ako taká nerovnica, ak je vysoká hladina jedného je nízka hladina toho druhého... čím viac svalov tým menej tukov a zase tučný mastný 100 kilový človek nemá žiadne svaly naopak svalnatý človek má minimum tuku je to jednoduché len z toho netreba robiť vedu a netreba veriť každej somarine na chudnutie ktorú sa snažia dneska predať ak sa ti nejaká bikini fitnesska odfotí že používa spaľovač neveril by som tomu za peniaze z reklamy a sponzoring dneska ľudia odporučia hocijaký shit :) Jediné doplnky do ktorých sa oplatí investovať a je dokázané že fungujú sú BCAA poprípade komplexné aminokyseliny, srvátkový proteín 80%, glutamín a samozrejme kvalitná strava veľa zeleniny a dobrý spánok

Petronelaaa

takto sa da zhodit z tuku. ale spalovac ci uz Lkarnitin alebo iny typ, by som zaradila po cca 4 tyzdnoch cvicenia pred kardiom ako takym. srvatkovy protak po, 4fitness palec hore (y)

AndreaBA

ludia slecna sa pytala na nieco ine btw :D ako funguje ten piperine, ked to je zazrak? :D moj nazor je, ze pokial si to neodmakas poctivo, dake lentilky nezaberu, vsak to je nezmysel, su to doplnky nie zazraky. inak 4fitness poznam aj ja, studujem v Brne a maju tu kamennu predajnu.

Brnacka

ahoj :) ked len zacinas s cvicenim je to zbytocne este. uprav stravu hlavne. telo si potrebuje zvyknut. postupne ked budes zatazovat, uz protein bude vhodny a aj karnitin :) sama som takto zacinala, produkty treba vybrat kvalitne, rozumne. trenerka mi odporucila eshop 4fitness.cz nakolko ho sama vyuziva a je proficka

munz

cikita
jasné, že piperine je zázrak na všetko :-))))) no to som zvedavý čo vymyslíš teraz, ako úžasne si schudla 10 kg za 2 týždne, a nič si preto nerobila, len zobkala tobolky

munz

Martina NZ, to je dobré, že vraj závisť hovorí z tých čo napíšu, že je piperíne ďalší šmejd z radu podobných šmejdov,
akože čo Ti máme závidieť? výplatu od nich? skôr mi je ľúto, že lepšia práca sa nezadarila a musíš vymýšlať také bludy, ako nabaláchať ďalších aby si ho objednali. Lebo to, že si z toho schudla Ty alebo niekto iný je blbosť, a hádam už ľudia majú toľko rozumu aby sa nedali oklamať, čo samozrejme Tebe nevyhovuje