Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nwm sa rozhodnut

Príspevok v téme: nwm sa rozhodnut
tkniz

Takze ..ako by som zacala ... s mojou naj kamoskou som sa pocas tohto leta 2015 dost pohadala (pozname sa cca 4 roky)..nebavili sme sa skoro mesiac .. mne to bolo strasne luto .. preplakala som si koli nej dost noci... ale ju to nejako velmi nezaujimalo . pretoze mala rodinne problemy ... doslova ma ten mesiac nevnimala .. nasla si inu naj kamosku.. po tom mesiaci hadok som sa s nou udobrila ..ale uz to nebolo ako kedysi .. celkom dobre jej to s tou jej novou naj kamoskou slo az pokial sa nepohadala aj s nou ..
ale ja som o tom netusila .. zrazu presne na novy rok mi zazvonil mobil .. bola to ona .. strasne som sa cudovala ze mi vola .. bolo pocut ze nie je triezva .. (ale vravi sa ze opity ludia hovoria pravdu) popriala mi vsetko dobre v novom roku atd.. ja jej tiez .. a zrazu dodala .. chcela som ti povedat ze stale ta beriem za naj kamosku aj ked si mi ublizila .. nevedela som co povedat tak som bola ticho .. a ptm som zlozila ..tak poradte mi co mam robit ? .. mam jej dat este jednu sancu alebo sa nanu vy*ebat ? .. alebo nieco ine ? .. prosim poradte lebo ja fakt nwm co mam robit :( .. ps: mam skoro 17r.

_meno

Ahojte tkniz

Mnooo ak mozem, povedze jej co citite, budte uprimna.
Povedzte jej svoje vnimanie ako sa veci vyvijaju.

(v prvom rade vidite aky je ona clovek - ublizi velmi blízkemu cloveku, potom najde druhého cloveka, tomu znova ublizi, a potom ked je sama tak sa ozve svojej prvej obeti aby ju (Vas) znova "zotrocila")

Ak mozem z mojich skusenosti velmi sa mi paci tento pribeh:
Vzdy ked spravim niekomu zle, je to akoby keby som zabil do neho klinec.
Vzdy ked mi na niekom zalezi, a citim ze som mu ublizil, ospravedlnim sa mu, tento klinec co som do neho vtlkol vyberam.
Avsak rana po toto klinci zostane navzdy.
(to je princip bezpecnosti, neopakujem nebezpecenstvo)

A toto si myslim ze sa akoby deje u Vas (mozno to nevnimam az tak dobre) : ona Vam ubizila, vôbec ani nie je ochotna z Vas vybrat ten klinec za ktory je zodpovedna, a este sa vyhovara ze to vy ste ta ktora urobila zlo.

Mozno preto akoby citite neistotu lebo citie tu falos, to prezlecene zlo :) Lebo zivot Vas varuje , nevstupujte do tej istej rieky ak je taka ista.

Nikto neni nikoho, Kazdy je samostatny. Zivot tvori zivot kazdemu z nas osobitne. Je aj take porekadlo ze "Z rodiny kde sa vytrati laska nastupuju pravidla".

Mozno sa skuste stretnut s kamarátkou, uprimne jej povedzte ako to vnimate, co spravila, ako sa citite.
Je vsak velmi pravdepodobne, ze on bude mat velmi podobny pohlad na vec, cize ako nerobte hned "nie nie nie ja nic", ale skuste normalne sa pozriet a priznajte si to "hm, mozno toto som ti nemala vraviet .. napriek tomu ze si na mna kricala mozno nebolo az tak mile ze som na teba zacala kricat tiez a podobne".

V velkosti vnimania, alebo ako by som to napisal .... z mnozstva lasky ktoru budete z nej vnimat, jej mozte na konci rozhovoru povedat v akej situacii sa nachádzate (napríklad "Janka, vôbec z teba necitim lasku voci sebe, citim z teba chlad, az dokonca hnev, nenavist - je mi luto ze si taka tvrdohlavo nenavistna, ja vo svojom zivote netolerujem nenavist, mam ta rada, ale nemam rada aka si sa stala. Dakujem ti za vsetky chvile ktore sme spolu prezili, boli ozaj skvele, ale citim ze v sucasnosti si chcem dat od seba pauzu, a v pripade ze ma mas rada viac ako seba (lebo vy ju mat rada , to je laska - ze vidim druhého bez ohladu na seba).

(toto je pokrocileji princip ale mozte ho vyskusat)
uf, ono v podstate ak ten clovek sa rozhodne byt zly, je to len zaciatok katastrof a nestastnych nahod za ktore "ona nemoze a je vinny vzdy niekto iny" ..... vy ze ju mate rada by ste ju mali schladit a povedz jej pravdu do oci, ze takto dopadne(kazdy zne to co seje, len v dnesnej dobe sa málokto vidi hehe) a upozornujete ju preto ze ju mate rada a zalezi Vam na nej.... avsak jedine co mozte spravit ju na to upozornit, jej volba , jej zivot, je jej Zivot.

Ak mozem z mojej skusenosti zlo boli, a boli zrejme preto aby som ho poznali a vyvarovali sa mu . Aj vy same ste pocitili taketo obdbobie, vo mne taketo udalosti vytvorili akesi prostredie chladu voci tymto ludom, je to akysi chlad v zmysle velkej lutosti, ze volakedy ked bol tento clovek aky dobry, bolo na tomto mieste krasny radostny most do krajiny plnej zabavy a radosti ..... teraz sa vsak z tejto krajiny radosti stal hrad temna a zla, a vy nechvate zburat tento most, aby sa k Vam temnto z tohto hradu nedostalo (symbolicky opis reality).

AAale kde je nadej tam je aj Zivot, taakze Vam prajem vela radosti zabavy srandy vsetkeho dobrého Vam obom tkniz