Strata záujmu?

Príspevok v téme: Strata záujmu?
Leeela

Riešim sa s jedným chlapom, ten typ čo sa nevie vymotať z ešte prvého vzťahu pred niekoľkými rokmi a medzi tým mal iba VEĽMI krátke záležitosti s ostatnými ženami, ktorý mi už v minulosti hovoril ako mu nevyšli vzťahy z dôvodu že stratil záujem, mal pocit že bolo dobudované ... mali sme asi 4 rade pred tým druhým mi neodpisoval na moje návrhy stretnutia (povedal že mal nejakú prácu - ok, zobrala som to, na rande spomínal ako ma nechce namotať a tak isto asi ani nie seba) na tretie som sa ho rovno spýtala ja a to štvrté bolo také že som ho volala ja niekam, keďže mal nejaké osobné problémy v rodine a tak som chcela aby nebol sám on však navrhol že program vymyslí v podstate on (už to bolo viac intímne, viete také začiatky vzťahu, dokonca mi povedal že mu pripomínam tú jeho prvú priateľku) a teraz? Teraz mi niekoľkokrát neodpísal a keď som mu vysvetlila že mi to vadí tak sa ospravedlnil že nevie kde mu hlava stojí, bol tam tam hentam a na messenger nemal čas ... hlavne že si to pozrel (spravil to tak v priebehu 2 dní asi trikrát). Ja som žena čo sa nerada vtiera, nepíšem prvá často, nepozývam von, on by sa mal snažiť (sám to povedal) a tak neviem čo mám robiť ďalej. Chlapi, ako to teda máte (v mojej situácii a pri jeho charaktery)? Ako vás žena znovu zaujme? Čo má robiť aby ste ju znova chceli vidieť? A v poslednom rade ako si ho uchmatnúť na dlhodobí vzťah? Ďakujem za každú pomoc.

blueberryNN

Ak ma muz o zenu zaujem, urobi vsetko pre to, aby si ju ziskal. Ak ale zaujem nema, vyzera to presne tak, ako to popisujes. Zaujem sa vynutit neda. Nezaujimas ho. Najdi si iny objekt.

lolinka

Ja poznam hned dvoch chlapov, ktori sa nikdy nespamatali z prveho vztahu. Obaja maju po 40-tke a obaja su sami, nikdy neboli zenati a nemaju ziadne deti. Na takom podla mna pohoris tak, ako pohoreli aj tie pred tebou. Najdi si radsej menej komplikovaneho chlapa, na tomto si vylames zuby a budes nestastna.

dfghjkl

podla toho co si napisala si len slaba naplast za inu zenu z predosleho vztahu
ste len na zaciatku a uz straca zaujem neozyva sa, nechava ta v neistote - to chlap kt. ma vazny zaujem o zenu neurobi nikdy
lasku ani zaujem muza si nijak nevynutis, bohuzial

imho

Treba len stretnúť chlapa, ktorý o teba stojí. Vtedy nebudeš musieť nič vymýšľať. On vyzerá, že sa ešte nespamätal, a nevie, čo chce. Nehroť to. Ak sa neposnaží sám, obzri sa po iných možnostiach, lebo ty nie si jeho terapeut.