Triky ako si vyčarovať dokonalý mejkap

Táto diskusia patrí k článku: Triky pre dokonalý mejkap
Triky pre dokonalý mejkap

Každá žena bez ohľadu na vek túži mať bezchybnú pleť. Ak ste do vienka takú nedostali, teraz máte možnosť poznať pár trikov a pravidiel. Make up má za úlohu dodať pleti bezchybný vzhľad.

Jovanka

Ak vám nejde naniesť hladkú, rovnomernú jemnu vrstvičku make upu, tak skúste baby použiť beautyblender ... mne to s ním ide hladko a pomerne rýchlo

Siaia

niekedy je menej viac a uplne stači jeden dobrý makeup, maskara a lesk, popripade jemný ruž. V jednoduchosti je krása

zuzi74

Uz pri bode 3 ma zaraza poznamka, ze make up sa skusa na predlakti...nie, najlepsie je skusat ho priamo na odlicenej tvari.

lenka_samorin

okrem výberu správnej dekoratívnej kozmetiky je veľmi dôležité svetlo, pri ktorom sa líčime. Malo by byť veľmi podobné tomu, v ktorom sa budeme celý deň, alebo večer pohybovať. Lebo inak vyzerá rovnaký make-up pri dennom svetle, studenom umelom alebo teplom umelom svetle.

Severín004

Ženy odjakživ chceli byť krajšie a dokonalejšie. Ja si však myslím, že to čo dnes ponúka kozmetický priemysel je len biznis ktorý profituje z naspokojných a neustále sa porovnávajúcich žien. Milión druhov krémov a mastičiek na milión rôznych príležitosti. A chuderky tomu veria. Je to už mimo zdravého rozumu.ženy, zobudte sa!