Ahojte. Meriam 168 cm a vážim 54 kg. Možno sa zdá že je to v poriadku ale ja sa v týchto "kilach" necítim dobre. Chcem schudnúť aspoň 3 kilá. Skúšala som už rôzne hladovky a tak. Jojo efekt na seba nenechal dlho čakať. Potrebujem niečo účinne pri čom sa nemusím veľmi obmedzovať kedže mam 15 a bolo by tazke mame povedat na obede že už nechcem jesť čo ja viem kašu. Bola by som rada ak by ste mi vy napísali svoj príbeh ako ste schudli či už jednoducho alebo makaním, alebo mi dajte nejake rady ako zhodiť tie 3 kila :)
Ako účinne schudnúť
Ahoj Kika. :) keď chceš schudnúť iba tri kilá, čo podľa mňa ani nemusíš, ale ide o to ako sa cítiš a ja som ťa nevidela tak nemôžem súdiť, tak je dobrý takýto postup: ješ sýte raňajky-na čo máš chuť(nie neviem ako nezdravé) medzi tým keď dostaneš chuť tak pi, obed tiež sýty ale zdravý a potom zase pi. večera už ľahšia, ale najedz sa! okolo 18:00 hod. je možné, že si chudá a budeš chudnúť pomalšie, ale pôjde to. :) tiež je veľmi účinné, keď si raz za 2 týždne dáš niečo nezdravejšie:rezeň ,pizza aby sa telo nezľaklo. váž sa po prebudení a nikdy nie po tom čo sa naješ, lebo potom si určite ťažšia aspoň o také 1 kg. keď chceš cvičiť tak cvič, je to dobré pre zdravie celkové, ale keď si vyberieš nejaký šport silového zamerania, tak skôr priberieš(svaly). ide o to ako vyzeráš, lebo nie je dobré keď sa snažíš schudnúť iba kvôli ručičke na váhe! CCA v 16 rokoch sa ti váha aj výška ustáli, ak budeš normálne jesť, tak teraz ešte môžeš aj pribrať, lebo by si sa rýchlo vytiahla.!neriaď sa číslami ale ako vyzeráš a ako sa cítiš. ja som sa cítila zle a aj som podľa mňa zle vyzerala. kamoši dobrí ti pravdu nepovedia. schudla som 4kg Za 2 týždne a cítim sa lepšie, ale pokračujem. už sa teším keď budem môcť povedať mám iba....kíl. :) (nie som tučná, hore som chudá a nohy mám tučnejšie, ale dá sa to. držím prsty ! takýto spôsob pomohol mne, ale u každého inak. :)
presne tak vydaj vacsi ako prijem a hned to pojde dole
jediny sposob je znizit prijate calorie... vsetky diety funguju, ale len za predpokladu ze prijate calorie budu nizsie ako vydane... akoze potom mas este chemicke sposoby ako napr taky efedrin atd ale to asi nechces....