Dobry den
chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tym lekarom Miroslavom Gluckom plasticky chirurg Kosice mam konkretne zaujem o mastopexiu bola by som rada za nazor dakujem
Plasticky chirurg Miroslav Gluck Kosice
cena sa odvija od implantatov :) a dokonca sa mi zda, ze na stranke maju cennik, ze si to vies presne vypocitat kolko by ta stal cely zakrok
Danica045 - u nich kolko vychadza zvacsenie prs? :)
Ano, robia aj zvacsenie prsnikov - no vyber kliniky zalezi aj od toho z kade si a kolko penazi si ochotna do toho dat. Su kliniky ktoru su schopne za zvacsenie pytat bez problemov aj 5000 euro co sa mi zda ale, ze nehorazne predrazene.. Na zaciatku som si porovnala kliniky, co sa tyka ceny a podobne a nakoniec som sa rozhodla pre Centrum plastickej a estetickej chirurgie a neľutujem. Je dost podstatne aby bolo aj po zakroku o teba dobre postarane, aby si si aj oddychla, ale aby si mala dokladne kontroly :)
Veva ahoj uz si im tam volala? :)
Dakujem krasne za vase odpovede tak ja tam napisem a dohodnem sa dakujem
Veva 25
ja som rovnako ako ty vahala, ked som mala ist na zvacsenie prs... ze ku komu a preco, ale dala som na svoju zensku intuiciu a isla som tiez sem.. V konecnom dosledku je to na tebe pre koho sa rozhodnes, len si vsetko dobre zvaz :) Ak Ti mam pravdu povedat, tak som po zakroku rok a pol a citim sa skvelo a viem, ze ked sa rozhodnem opat pre nejaky takyto zakrok tak urcite moje kroky budu viest do Centra plastickej a estetickej chirurgie.
Ja mam konkretne zaujem o mastopexiu kedze som rapidne schudla tak mi ostalo velke mnozstvo koze na prs presla som s velkosti D na B/C .....pisala som aj s doktorom Svehlikom s KE zevraj tiez je dobry tak neviem sa rozhodnut medzi nimi oboma chcem byt spokojna a aby dobre to bolo urobene kedze obaja maju super cenu
na akom zakroku si na tejto klinike bola? Uz som o nej pocula, ze robia aj zvacsenie prsnikov ale nic blizsie o tom neviem.. chcela by som si dat zvacsit moje nulky, len neviem pre aku kliniku sa rozhodnut a co je taka optimalna cena za taky zakrok :(
Ahoj, ja som u neho bola v Centre plastickej a estetickej chirurgie, ale len na konzultacii. Zakrok mi robila ina pani doktorka, ale bola som spokojna. Maju velmi ludsky pristup a pokial nieco chces vediet alebo niecomu nerozumies tak ti to bez problemov vysvetlia :)