psychicky na dne

Príspevok v téme: psychicky na dne
milagros

Pred skoro dvoma mesiacmi sa so mnou rozišiel priateľ po dvoch rokoch, má nespecifikovatelnu schyzoafektivnu poruchu, Dva roky som sa o nho starala a stala pri ňom keď bral drogy pil vyvadzal a bol nezamestnaný a nemal peniaze, veľa krát som sa s ním chcela rozísť no neurobila som to. Kvôli mne prestal piť drogovat a zamestnal sa. Bola som šťastná. Chcel sa so mnou nasťahovať do podnájmu no keďže viem aký je že je každú chvíľu nezamestnaný tak som chcela u mojej babky prerabat dom.no mal hádku s mojou mamou a od vtedy sa otočil o 360 stupňov. Už nechcel bývať ani prerabat chcel ísť do podnájmu . No ja som bola tvrdohlava a nechcela som popustit že to bude pre nás lepšie. A tak ho celá rodina odo mňa odhovorila. Chcela by som sa s ním porozprávať ešte no nemá záujem. Viem že som aj ja urobila pár chýb a chcela by som to všetko vysvetliť. Všetko som sa dozvedela od jeho kamaráta čo a prečo sa so mnou rozišiel. Všetko mi jeho rodina dáva za vinu a ja s tým neviem žiť .

milagros

Áno mohla mi ruky a nohy bozkávali no všetci sa mi otočili chrbtom . Jeho mama povedala že vidí že je mu takto dobre Jeho rodina mi vyčítala aj keď som s ním chodila že nepomáham im. No som sa potom snažila niečo urobiť . No aj oni nechápali že ja mám chorú babku a mamu a že aj o dva domy sa musím postarať. Upratať a postarať sa o babku a mamu. Vyčítala mi jeho mama že stále spomínam buď mamu alebo babku. Však oni má vychovali .
Teraz by som chcela všetko napraviť no on nechce so mnou komunikovať . Som sa raz pokúsila mu zavolať aj napísať no jeho mama povedala že to zlé zobral.
On vidí vo mne zlého človeka . Zato že som na charitu nadávala a do kostola do kasicky.

Filip TT

Ta rodina ti mohla ruky nohy bozkavat, ze si ho dostala od drog do prace. Je dost mozne, ze si mu zachranila zivot fyzicky aj ludsky.

Byvat u babky nebol dobry napad a trvat na tom uz vobec nie.

Neviem co ti poradit do vztahu - vyslovujem ti len moj respekt, ze dokazes byt vo vztahu tomu druhemu takouto oporou a dovodom na zmenu a neodradza ta to. To je velmi vyspele. Da sa s tebou byt v dobrom aj zlom.

Jax

Bude to tak lepsie. Vztah je o inom nez o rieseni problemov druhych. Ak sa vam do toho stara rodina a vy sa riadite nimi namiesto toho,aby ste sa pozpravali, tak to nepude. Dozriet a skusit znova, asi s inym.