Pred skoro dvoma mesiacmi sa so mnou rozišiel priateľ po dvoch rokoch, má nespecifikovatelnu schyzoafektivnu poruchu, Dva roky som sa o nho starala a stala pri ňom keď bral drogy pil vyvadzal a bol nezamestnaný a nemal peniaze, veľa krát som sa s ním chcela rozísť no neurobila som to. Kvôli mne prestal piť drogovat a zamestnal sa. Bola som šťastná. Chcel sa so mnou nasťahovať do podnájmu no keďže viem aký je že je každú chvíľu nezamestnaný tak som chcela u mojej babky prerabat dom.no mal hádku s mojou mamou a od vtedy sa otočil o 360 stupňov. Už nechcel bývať ani prerabat chcel ísť do podnájmu . No ja som bola tvrdohlava a nechcela som popustit že to bude pre nás lepšie. A tak ho celá rodina odo mňa odhovorila. Chcela by som sa s ním porozprávať ešte no nemá záujem. Viem že som aj ja urobila pár chýb a chcela by som to všetko vysvetliť. Všetko som sa dozvedela od jeho kamaráta čo a prečo sa so mnou rozišiel. Všetko mi jeho rodina dáva za vinu a ja s tým neviem žiť .
psychicky na dne
Áno mohla mi ruky a nohy bozkávali no všetci sa mi otočili chrbtom . Jeho mama povedala že vidí že je mu takto dobre Jeho rodina mi vyčítala aj keď som s ním chodila že nepomáham im. No som sa potom snažila niečo urobiť . No aj oni nechápali že ja mám chorú babku a mamu a že aj o dva domy sa musím postarať. Upratať a postarať sa o babku a mamu. Vyčítala mi jeho mama že stále spomínam buď mamu alebo babku. Však oni má vychovali .
Teraz by som chcela všetko napraviť no on nechce so mnou komunikovať . Som sa raz pokúsila mu zavolať aj napísať no jeho mama povedala že to zlé zobral.
On vidí vo mne zlého človeka . Zato že som na charitu nadávala a do kostola do kasicky.
Ta rodina ti mohla ruky nohy bozkavat, ze si ho dostala od drog do prace. Je dost mozne, ze si mu zachranila zivot fyzicky aj ludsky.
Byvat u babky nebol dobry napad a trvat na tom uz vobec nie.
Neviem co ti poradit do vztahu - vyslovujem ti len moj respekt, ze dokazes byt vo vztahu tomu druhemu takouto oporou a dovodom na zmenu a neodradza ta to. To je velmi vyspele. Da sa s tebou byt v dobrom aj zlom.
Bude to tak lepsie. Vztah je o inom nez o rieseni problemov druhych. Ak sa vam do toho stara rodina a vy sa riadite nimi namiesto toho,aby ste sa pozpravali, tak to nepude. Dozriet a skusit znova, asi s inym.