Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biela gulicka, hrcka? na semenniku

Príspevok v téme: Biela gulicka, hrcka? na semenniku
esh

Zdravim.

Tuto zvlastnu hrcku alebo gulicku {neviem ako sa to spravne nazyva} uz mam par rokov. Neboli, nerastie, necervena proste je vzdy rovnako velka. Neviem ci to je nieco vazne ale som dobrovolnym darcom krvi a myslim ze keby to bolo nieco extremne tak by mi to oznamili.

avsak mozno s tym niekto bude mat skusenost vacsiu ako ja.

Dakujem za rady;]

Poison

esh .. vyzerá to na Lipóm, tukovú hrčku , jedná sa o typ nádoru ktorý je neškodný , je to len nahromadenie tukového tkaniva , niekedy môže však narásť. V tvojom prípade by som navštívil urológa , ktorý ti poradí či to treba riešiť operačne, no nemusíš sa toho báť ani hanbiť.

willson

ahojte, trapi ma podobny problem ako chalana vyssie, tiez mam podobnu hrcku. predtym sa dala tlacit, teraz akosi stvrdla a nejde. ak ju stlacim uplne na doraz tak scervena a boli, nic z nej nejde (boli asi dosledkom ze som ju chcel tlacit), potom to vsak prestane a nijak mi neprekaza, ani neboli ani nic. predtym z nej isla akoby voda, alebo skor tekutina ktora je podobna tomu ako ked sa vam spravi akne na tvari ale nie v podobe tvrdeho bieleho hnisu ale skor ako voda. cim to je? je to dovod na to aby som zasiel s tym k lekarovi? dakujem pekne za odpoved