Prve stretko s babou

Príspevok v téme: Prve stretko s babou
Anonim1999

Ahojte, chcem sa tu spytat.., mam sa stretnut prvy raz s jednou babou s ktorou si piseme uz polroka. Zoznamili sme sa cez pokec a ona povedala ze ma bere ako skveleho kamarata a ked sa lepsie spozname aj mozno daco viac. No.. A ja nwm ako sa k nej spravat, ci ju objat chytit za ruku alebo co.. Je mi 16. A je to moje stretko s babou.. :) diky za kazdu radu :D

Jax

Ja osobne som nechytal nikdy za nic a dobre bolo.
Baby boli v napati, zaroven rady ze mi neslo len o to jedno a bola to pre ne zmena. Normalne pokecajte, nie je to sutaz, neocakava sa od teba nic extra len byt v pohode ako s kamoskou. Vsetko pride casom.

janohu

prve stretko s babkou.
Ahojte, chcem sa tu spytat.., mam sa stretnut prvy raz s jednou babkou s ktorou si piseme uz polroka. Zoznamili sme sa cez pokec a ona povedala ze ma bere ako skveleho kamarata a ked sa lepsie spozname aj mozno daco viac. No.. A ja nwm ako sa k nej spravat, ci ju objat chytit za ruku alebo co.. Je mi 16. A je to moje stretko s babkou.. :) diky za kazdu radu :D

0vecka

podla mna ju kludne mozes pri privitani sa objat... za ruku by som ju este moc nechytal... mozno ak si sadnete ale skor az na druhom rande...