Prekliatie?

Príspevok v téme: Prekliatie?
Severka

Matka priniesla s pútnického miesta Šaštín kríž. A ja som ho chcela dať na stenu. A on spadol a rozbil sa na malé kúsky. U babky som nechtiac roztrhla ruženec. Roztrhol sa malé kúsky. Je zničenie či už úmyselne alebo neúmyselne náboženských symbolov hriechom a prekliatým??
Urobila som to a snívali sa mi nočné mory. Spánok bol pre mňa hrôza. A u starkých som prežívala nočné peklo. Tak som s babkou chodila sa každý deň sa modliť ruženec. A keď som bola u nás doma tak som tiež chodila každý deň do kostola a modlila som a klaňala som sa na svätých schodoch až po kameň schodu. Chvíľu sa mi darilo. Ale nenávisť spolužiakov a učiteľky bola veľmi silná.

A neustále som pocitovala nepriazeň osudu a nekonečný smútok.
Neustále som mala smolu a trvá to do teraz. Nedarí sa mi nájsť práca. Nemôžem sa ani vydať a mať deti. Som s toho nešťastná. neviem čo mám ešte robiť. Mám ísť prosiť o odpustky do Šaštína či Marianky a pokloniť sa po zem pri kríži a prosiť o odpustenie?
Nedarí sa mi v ničom. Som v takom vzťahu ktorý nechápem. Vidím zamilované vzťahy a nevidím to čo majú oni v tom mojom. Trestá Boh ľudí?
Nevykonávam zlo. Aj to čo robím s frajerom v posteli už pomaly považujem za hriech. Nepožiadal ma o ruku :-(.

Viedli ma k viere k bohu a od malička som chodila do kostola. Ale problém, je zase aj v tom, že nemám krstný list a ani birmovku :-(. Ale ja verím v Boha aj tak. Je v mojom srdci.

Kto ma to čo ja?

Ďakujem vám za pochopenie a za vaše rady. Nesúďte ma prosím.

Kýčera

-Nečítala som žiaden doleuvedný príspevok, preto sa môže stať, že budem opakovať slová niekoho, tak sa dopredu ospravedlňujem.
-Severka, nie, nie je to hriech a ani prekliatie, veď si to nespravila naschvál! Je dôležité, že veríš v BOHA, on je prítomný všade, je to LÁSKA, má nás všetkých rovnako rád, nikoho netrestá a zlo sveta nevytvára on, ale my ľudia! Nevšímaj si nenávisť ľudí, je to ich problém, uč sa s tým žiť, ľudia sme rôzní. Ak Ti ľudia nedoprajú, tak radšej nech závidia,...ako Ťa majú ľutovať! A súdiť Ťa? Povedz, kto nám dal to právo, aby sme Ťa súdili? Nič odsúdeniahodné si nespravila, to mi ver! Keď sa Ti nedarí, tak tam môže byť prekliatie, karmické zaťaženie,...S tým by Ti mohla pomôcť liečiteľka Laura,...Si citlivá dušička, vnímavá, a tak sa na Teba začali lepiť rôzne sily, dobré i zlé. Našli v Tebe výborný komunikačný kanál, ako odovzať správy, požiadať o pomoc, varovať Ťa pred niečím a niekým,... Tie isté vlastnosti aké majú ľudia vrátané tých zlých, tak tie majú aj tieto sily a môže byť, že sa na Teba lepí aj takýto duch, kt. Ti bude robiť zle, chce Ťa ovládať. A ten kríž a ruženec, to sú upozornenia. Povenuj pozornosť duchovnu aj na nete, hľadaj ľudí, kt. by Ti v tejto oblasti pomohli. V domoch máte zlú energiu, mali by ste ich od nej očistiť, dať vysvätiť,... Tú vytvárajú ľudia, predmety,...Sny Ti tiež niečo naznačujú, začni si ich vykladať. Čo sa Tvojho vzťahu týka, tak popátraj vo svojom vnútri, či chceš mať takýto vzťah, či Ťa napĺňa, či všetko, čo doň vkladáš, robíš z lásky, či preto, lebo to chce partner a Ty sa mu len prispôsobuješ. Môžete spolu hodiť reč, dať si pauzu, dávaj však pozor na to, aby tam bola vzájomná láska, porozumenie,...Ak tam veci, kt. sú pre Tvoj šťastný a spokojný život nenájdeš, tak vzťah ukončí. Radšej sa vráť z kratšej cesty s boľavým srdcom, ako to naťahovať a pridať k tomu aj boľavú dušičku a pošramotené zdravie. Prestaň sa trápiť, Boha si vo svojom vnútri zachovávaj a začni konať, aby sa Tvoj osud na dobré obrátil. Aby si to zvládla, tak Ti posielam Ti veľa lásky a síl,dievčatko!

Boze

Anoi to nemusim cele citat...urcite to neni kvoli tomu ze si roztrhla rucenec ci pokazila krizik. Stane sa to vela ludom a nikto neni prekliaty. No a co sa tyka tyhc tvojych nocny mor to si si sama zapricinila pretoze mas do hlavy Vtlkane uz od tectva "si myslim" taketo bludy tak si mala strach a strach robi svoje.K spoluziakom a k praci a k tvojmu manzelstvu.V skole si to mala tazke pretoze si silno veriaca a urcite o tom vsetci vedeliAj ja som mal spoluziaka ktory bol silno veriaci a chodil dajme ttomu do skoly v tricku BOH JE MOJ MASTIER a pod textom ovecky...coz u niektorych je signal sikanujte ma alebo si robte zomna srandu.Ty mozno si take veci nenosila ale tvoje nazori nikomu nesedeli.A to iste mas aj Teraz ked si chces najst manzela tak hladaj nejakeho cloveka ktory je silno veriaci a bla bla bla...urcite chapes co som ti tym chcel napisat.A robotaa ? byvas na slovensku tak preto sa ti nedari s pracou. a niesi sama.

úvaha

Keby boli všetky duchovné veci len taľafatky, tak by nebolo exorcistov, ktorí sa zaoberajú odklínaním a vyháňaním nečistých duchov. Všetko duchovné nemožno považovať len za psychiatriu. Títo ľudia sú študovaní a vychádzajú z liečebných postupov, ktoré sú oveľa, oveľa staršie ako je medicína. Mala by si absolvovať takúto terapiu u kňaza, lebo ty si veľmi preľaknutá a veľmi si namýšľaš. Hádam sa nebudeš trápiť celý život tým, či si alebo nie si prekliata.
Exorcisti od teba nezoberú žiadne peniaze.

Carny

Milá Severka,

myslíš, že Bohu záleží na kuse plastu z ktorého bol kríž, čo si dávala na stenu? Alebo, že Bohu záleží na gorálkach, z ktorých je ruženec? Že Bohu záleží na takýchto detailoch? Zamysli sa a nevychádzaj z toho, čo Ta celý život učili v kostoloch...

Boh je láska, nie je nič čím by si ho urazila. Záleží mu na Tebe, nie na tom ako hlboko sa budeš klaňať! Dlho som žila v podobných preludoch ako ty, lebo cirkev v nás vytvorila predstavu zlého nahnevaného Boha, ktorý nás potrestá za každú nedokonalosť! Tvrdí, že Boh nám dal slobodnú vôľu, ale potrestá nás ak ju budeme využívať... Tvrdia Ti, že Boh stvoril nedokonalých ľudí, ktorí ak nebudú dokonalí pôjdu do pekla! To je výsmech Bohu!

Osloboď sa od týchto dogiem a ži v súlade s Bohom. Dovoľ mu byť Tvojím najlepším priateľom, nie trestajúcim tyranom. Nemodli sa, rozprávaj sa s ním, komunikuje s každým z nás, ide len o to, kto počúva...

To že si prekliata si si vytvorila ty v hlave. Osloboď sa od tejto myšlienky a od každého kto v Tebe tento pocit vzbudzuje...

_meno

Ahojte Severka

Veru, mate velku odvahu, resp. oddanost.
Vasa volba zatratit samu seba, to je to co je kvazy jedna z nasich velkych talentov a hodnot (to co zivot skrze Vas chce realizovat).

V podstate vnimam, ze sice vnimate Boha, ale neprejavujete ho.

uvediem priklad:
Vy ste chceli zavesit kriz, ale zivot ho zhodil.
Niekto u Vas doma sa zato na Vas nahneval.

Zivot je ten, kto zhodil ten kriz - a vy mu neverite.
"Je zničenie či už úmyselne alebo neúmyselne náboženských symbolov hriechom a prekliatým??"
Boh znicil falosne bezbozne predmety....Lebo bohu sa stiti vsetko co neni laskave. Zivot ma rad zivot.
Kto vyhnal Boha neciti lasku. Kto zivi lasku pozyva Boha do svojho zivota.

Ludia ktori do Vas vstepuju nenavist a robia to pod falosnou vlajkou (napr. boha) - takymto ludom vy verite?

Ak verite v Boha, v zivot, v lasku, od kedy ste sa na neho vykaslali a ste ochotna tolerovat nenavist ktori voci zivotu maju ludia okolo Vas ?!

Toto vidno na tvojich zvykoch, napríklad
"Ďakujem vám za pochopenie a za vaše rady. Nesúďte ma prosím."

To ze vy ste dobra, to vnimam je to lahke. Otázkou vsak je, kto okolo Vas sudi, ze sa tomu branite ?
(odhadujem ze to budu ludia Vam najblizsi ... bude to niekto kto sam seba oznacil za Boha alebo sa dokonca vyhovara na Boha ze to je on kto ho nuti).

Citite v tom rozporuplnost, konflikt, hnev? Spravne, to je to co ludia okolo Vas robia zivotu, vsetkym jeho formam, ci uz su to zvierata, vceli, rodinka, atd atd.

"A neustále som pocitovala nepriazeň osudu a nekonečný smútok.
Neustále som mala smolu a trvá to do teraz. Nedarí sa mi nájsť práca. Nemôžem sa ani vydať a mať deti. Som s toho nešťastná. neviem čo mám ešte robiť. Mám ísť prosiť o odpustky do Šaštína či Marianky a pokloniť sa po zem pri kríži a prosiť o odpustenie?"

Je celkom fajn vnimat zivot, ze toto sa Vam deje nie preto ze to on robi, ale preto ze Vam to robia druhi ludia.
(lajicky povedane, este nie ste ochotna sa postavit za zivot .. ste ochotna kludne slepo pocuvat prikazy a nenavist ludi, verite viac nenavisti ktora znie tak mudro, ako lasky ktora tak jemnucko septa.

Verite Vam príkazom a násilnostiam, ako radosti, stastiu a slobode.

"Nevykonávam zlo" To ste velmi pekne povedali :)
Ak mozem poradit, Vas dalsi krok je dobro. Zlo si nevytvarate VY, ale ste ochotna prijat ZLO ktore vytvaraju ludia okolo Vas.
(byt dobry ku zlu znamena byt lahostajny postavit sa za dobro)

Mozno toto prebudenie k zivotu bude tazke (z mojich skusenosti je to vzdy tazke), ale bude to stat za to. Vratit sa k zivotu je jediny sposob ako zit stastne a radostne.

Skuste vnimat pocity, co Vam vravia? Citite sa dobre, v pokojji, v pohode, prijata, radostna, zmyselna, napadita, aktivna, vesela atd atd atd atd ked sa pozriete do zrkadla vidite v nom zivot, alebo Vam zivot niekto ukadol?

Postavte sa za zivot a spoznate aky je zivot silny a dobry. Budte k zivotu uprimna, vykaslite sa na trapne mechanicke slova, boh primarne vnima vase pocity : naco budete nasilu prinutena hovorit nieco k bohu, ked v srdci Vam porastie nenavist?
Ake srdce, a akého cloveka z Vas asi spravi takyto pristup k zivotu.

A tak : )

Hlavu hore Severka, ste dobry clovek, plny velkeho odhodlania, velkych obiet, velkej radosti, silnej viery,

Za par dni sa uz len milo pousmejete s velkou lutostou na tazke case ktore teraz prezivate, a budete sa citit spokojne a vyrovnane.

Treba si dat dobry obed, dobre sa vyrozpravat, ist na fajn prechadzku, trosku zavolat kamosom, trochu s priatelom o tom podebatit, trosku komedii si pozriet, trochu vtipov pocitat, trochu pomoct ludom v oblasti ktora vas bavi. Cim viac zivota a energie prejavime, tym viac zivota a energie budeme citit :)

Vela stastia a vela radosti Vam prajem Severka

dfghjk

nic z toho co pises len cisty nabozensky fanatizmus - prestan s tym. vsetkeho moc skodi /lebo ti z toho kvalitne za-je*e
ak by bola pravda to co pises, viac ako polovica ludi na svete je teda prekliatych ... toto je uz na psychyatricku liecbu dievca