Ahojte Severka
Veru, mate velku odvahu, resp. oddanost.
Vasa volba zatratit samu seba, to je to co je kvazy jedna z nasich velkych talentov a hodnot (to co zivot skrze Vas chce realizovat).
V podstate vnimam, ze sice vnimate Boha, ale neprejavujete ho.
uvediem priklad:
Vy ste chceli zavesit kriz, ale zivot ho zhodil.
Niekto u Vas doma sa zato na Vas nahneval.
Zivot je ten, kto zhodil ten kriz - a vy mu neverite.
"Je zničenie či už úmyselne alebo neúmyselne náboženských symbolov hriechom a prekliatým??"
Boh znicil falosne bezbozne predmety....Lebo bohu sa stiti vsetko co neni laskave. Zivot ma rad zivot.
Kto vyhnal Boha neciti lasku. Kto zivi lasku pozyva Boha do svojho zivota.
Ludia ktori do Vas vstepuju nenavist a robia to pod falosnou vlajkou (napr. boha) - takymto ludom vy verite?
Ak verite v Boha, v zivot, v lasku, od kedy ste sa na neho vykaslali a ste ochotna tolerovat nenavist ktori voci zivotu maju ludia okolo Vas ?!
Toto vidno na tvojich zvykoch, napríklad
"Ďakujem vám za pochopenie a za vaše rady. Nesúďte ma prosím."
To ze vy ste dobra, to vnimam je to lahke. Otázkou vsak je, kto okolo Vas sudi, ze sa tomu branite ?
(odhadujem ze to budu ludia Vam najblizsi ... bude to niekto kto sam seba oznacil za Boha alebo sa dokonca vyhovara na Boha ze to je on kto ho nuti).
Citite v tom rozporuplnost, konflikt, hnev? Spravne, to je to co ludia okolo Vas robia zivotu, vsetkym jeho formam, ci uz su to zvierata, vceli, rodinka, atd atd.
"A neustále som pocitovala nepriazeň osudu a nekonečný smútok.
Neustále som mala smolu a trvá to do teraz. Nedarí sa mi nájsť práca. Nemôžem sa ani vydať a mať deti. Som s toho nešťastná. neviem čo mám ešte robiť. Mám ísť prosiť o odpustky do Šaštína či Marianky a pokloniť sa po zem pri kríži a prosiť o odpustenie?"
Je celkom fajn vnimat zivot, ze toto sa Vam deje nie preto ze to on robi, ale preto ze Vam to robia druhi ludia.
(lajicky povedane, este nie ste ochotna sa postavit za zivot .. ste ochotna kludne slepo pocuvat prikazy a nenavist ludi, verite viac nenavisti ktora znie tak mudro, ako lasky ktora tak jemnucko septa.
Verite Vam príkazom a násilnostiam, ako radosti, stastiu a slobode.
"Nevykonávam zlo" To ste velmi pekne povedali :)
Ak mozem poradit, Vas dalsi krok je dobro. Zlo si nevytvarate VY, ale ste ochotna prijat ZLO ktore vytvaraju ludia okolo Vas.
(byt dobry ku zlu znamena byt lahostajny postavit sa za dobro)
Mozno toto prebudenie k zivotu bude tazke (z mojich skusenosti je to vzdy tazke), ale bude to stat za to. Vratit sa k zivotu je jediny sposob ako zit stastne a radostne.
Skuste vnimat pocity, co Vam vravia? Citite sa dobre, v pokojji, v pohode, prijata, radostna, zmyselna, napadita, aktivna, vesela atd atd atd atd ked sa pozriete do zrkadla vidite v nom zivot, alebo Vam zivot niekto ukadol?
Postavte sa za zivot a spoznate aky je zivot silny a dobry. Budte k zivotu uprimna, vykaslite sa na trapne mechanicke slova, boh primarne vnima vase pocity : naco budete nasilu prinutena hovorit nieco k bohu, ked v srdci Vam porastie nenavist?
Ake srdce, a akého cloveka z Vas asi spravi takyto pristup k zivotu.
A tak : )
Hlavu hore Severka, ste dobry clovek, plny velkeho odhodlania, velkych obiet, velkej radosti, silnej viery,
Za par dni sa uz len milo pousmejete s velkou lutostou na tazke case ktore teraz prezivate, a budete sa citit spokojne a vyrovnane.
Treba si dat dobry obed, dobre sa vyrozpravat, ist na fajn prechadzku, trosku zavolat kamosom, trochu s priatelom o tom podebatit, trosku komedii si pozriet, trochu vtipov pocitat, trochu pomoct ludom v oblasti ktora vas bavi. Cim viac zivota a energie prejavime, tym viac zivota a energie budeme citit :)
Vela stastia a vela radosti Vam prajem Severka