Zdravým chcel by som sa Vás opýtať na môj problém. Pred troma dňami som bol von a zabávali sme sa so snehom. Domov som prišiel s úplne skrehnutými rukami dáko som to neriešil (však sa mi to stalo už mnohokrát :-D ) no ráno po zobudení som mal stŕpnuté končeky všetkých prstov na ľavej ruke a malíčka na prevej ruke myslel som si že mi to prejde ale pretrváva to do dnes hybnosť obmedzenú nemám len nemám cit v tých končekoch. Neviete čo to môže byť ??? je to dosť otravné ....
Stŕpnuté končeky prstov
Huďo, až teraz som si všimla tú poznámku o tom, ako Ťa kamarát vytiahol hore. Dobre myslíš, chlapče! Mohlo sa totiž stáť aj to, že sa Ti vysunula platnička a tá tlačí na cievy, nervy, preto tá necitlivosť...A lekárovi sa aj tak nevyhneš, jednak vylúči iné ochorenie a jednak určí správnu diagnózu a zahají liečbu. Neriskuj zbytočne!
Tŕpnutie prstov na ruke dokáže vyvolať o. i. aj kŕčna chrbtica, ale Ty píšeš o strate citlivosti. Tak počúvni moju radu a ak tú citlivosť do pondelka nenadobudneš, tak k lekárovi. Môže sa jednať aj o vážnejší problém ako je chrtica! A čo dokáže chlad s prstami urobiť, tak o tom by sa dali písať ódy, máš toľko času?
Môže Ti to spôsobovať porucha ciev, problémy s nervami. Masíruj si to a ak Ti to do pondelka neprejde, tak hajde k obvodnému! Iné problémy nemáš?