Tomáš, Marcel alebo Kamil?

hacifuga

Presne, ja by som tiež Tomáš nedala, čo Tomás to jebnu*ý chlap ..skoro každy aspoň v mojom okoli :D
Za mňa
Kamil

vlastnyVyber

Marcel
Tomas je uz strasne otrepane meno, kazda desiata matka ma tomasa a ja osobne neznasam ak sa matky jedna po druhej opicia a davaju meno ktore teraz leti a potom je to tak ze v danom roku je kazde piate narodene decko sami Samuel, Patrik, Tomas, Filip, Jakub, Oliver atd.
Ci kazde druhe dievca sama Nikola, Sara, Nina,Sofia, Vanesa, Karolina, Simona, atd.
Neznasam to osobne lebo to posobi tak ako davova psycjoza matiek ze sa navzajom opakuju jak opice a nevedia dat meno decko odlisne od davu spolocnosti a nevedia byt same sebou a a boja sa vyjst vlastnou cestou vyberu mena.
Take primitivne opicenie sa po kazdom.
Takze za mna Marcel! Krasne meno aj Kamil je pekne ale Tomas nie, kazdy desiaty je Tomas ...uz sa to neda pocuvat ..

nonacomeno

Tomas.... tema je 3 roky stará tak na čo ju obnovujes, všimaj si dátumy!!!! to decko ma dnes už 3 roky isto už meno má...

Jefitto

Marcel je meno hodné vidiel na hnoj. Kamil to je taký podomový gajdoš, čo chodí hrať na gajdy susedom za kôrku chleba. Tomáš je pekné meno. Ale väčšinou, čo poznám Tomášov, tak sú pošahaní

nedeľa

Kamil sa mi páči,
Tomáš a Marcel nie. Marcel vyznie tak cigansky aspoň ja som mala dvoch spolužiakov cigánov Marcelov a Tomáš rozhodne by som nedala, môj ex sa volal Tomáš a bol to riadny kok*t.

adr1a

Rod.znama. Naco sa pytas na nazor, ked potom nazory ludi bagatelizujes? Pytala si sa a ludia ti tu z tej ponuky 3 mien vyjadrili svoj nazor. Mali sa ti vy.. a potom by si bola spokojna?? :D
Ty mas tiez svojho favorita medzi tymi menami tak to tym rodicom navrhni.
Ja by som sa napriklad ohladne vyberu mena s nikym neradila. Bolo by to iba moje a otca dietata - nas dvoch, rozhodnutie. No ludia sme rozni. Howk