Ahojte, sme asi 3/4te roka s priatelom. Predtym som bola dlho sama a konecne sa nasiel niekto, kto sa do mna zalubil. Ja som si nim vsak nebola taka ista ale skusila som to.
Teraz sme uz spolu dlhsie ,zblizili sme sa a myslim ze je to laska,ale stale mi v tom vztahu chyba chemia-niečo,co by ma k nemu bezprostredne ťahalo.
Tužila som totiz po inom muzovi. Citim sa prilis silna oproti svojmu priatelovi. Mam vysoku skolu a v novej praci zarabam o dost viac ako on. Sice si hlada druhy job,ale neviem ci na to ma. Je sice starostlivy, mily,niekedy az taky sladky. Ale pre mna nesymbolizuje skutocneho chlapa. Je skor chlapec. Lenze ja uz ho lubim a nechcem sa ho vzdat. Chcem pre nas vztah urobit maximum ale stale citim zeby som chcela dominantnejsieho,silnejsieho mužnejsieho mozno starsieho chlapa, ktorý by mal pri mne navrch. Hrozne sa vsak bojim,ze sa len nechavam ovladat emociami.
Dost to v nasom vztahu vediem,aj ked nechtiac,ale vela rozhodujem a organizujem veci a on mi len na vsetko prikyvuje. V sexe mi tiez nestaci,potrebovala by som to trochu živočíšnejsie ale on to nema v sebe. Ale milujem sa s nim z lasky a citim pri tom lasku.
Je to ako slepy kruh,co mam robit? Rozmyslala som o psych. poradni , viete o nejakej dobrej v TT alebo NR kraji?
chcela by som nas vztah zachranit moj priatel je poklad a myslim ze taky dobry by uz ziadny muz ku mne nebol. vidi vo mne zenu svojho zivota a nic si neprajem viac nez aby som to ja tak videla tiez....