Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim poradte mi, ja uz neviem ako dalej, trapi ma brucho

Príspevok v téme: Prosim poradte mi, ja uz neviem ako dalej, trapi ma brucho
Alexxinkaa234

Prosim poradte mi, uz som zufala, moja psychika je na bode mrazu .... Moje problemy zacali pred rokom a pol, bolestami chrbtice, nedalo mi ani nadychnut... Pridruzili sa mi bolesti brucha, plynatost a prelievsnie ,pocit nevolnosti ,skvrkanie a bolesti zaludka, akne a bolesti klbov. Cely cas ten rok a pol mavam zvysene teploty do 37,2. Moje problemy pretrvavaju cely cas. bola som 2x na rontgene hrude, na gastroskopii, na sone brucha, uz asi 4x mi brali krv, stolicu, moc a vsetko dobre. Niekedy sa v noci budim spotena a na to, ze mi je tazko . Prosim nemate niekto skusenosti? Uz dalej nevladzem

Kýčera

Nie je normálne mať dlhodobo zvýšenú teplotu, telo Ti vysiela signály, že niečo nie je v poriadku! Daj si vyšetriť alergie aj na potraviny, potravinové intolerancie a hlavne imunitný systém! Mala by si začať detoxikovať. Za Tvojími problémami môže byť x vecí - celiakia, baktérie, vírusy, parazity, plesne, nedostatok nejakých minerálov, vitamínov, či ich nadbytok,...

Alexxinkaa234

V stredu buduci tyzden idem ku koznej zobrat este raz vzorky stolice, mocu a krv, k alergologovi sa urcite budem pytat od nej :-(