ahojte poraďte mi prosím, mám pocit že sa so mnou niečo deje. neustále mi príde rôzne zle:
1) tlak na srdci, rýchle bitie srdca, ťažké dýchanie, krútenie hlavy, malátnosť, slabosť (niekedy stavy, kedy si potrebujem ľahnúť a mám pocit že mi treba volať sanitku)
2)žalúdočné problémy, bolesti hlavy, bolesti žalúdka aj v oblasti žlčníka a slepého čreva
3)depresívne a psychické problémy, zmeny nálady
4) opuchnutie kolena alebo lakťa, niekedy až príliš horúce, akoby zápal (koleno zvykne pi prechádzke)
5) som cukrovkárka ale snažím sa poriadne jesť aj dodávať telu všetky možné vitamíny, stravujem sa zdravo
6) niekedy som zvládala veľa, chodiť von, zabávať sa, ponocovať...teraz trpím niekedy nespavosťou, hocijaký zo stavou na mňa príde hocikedy v noci, kedy ma to dokonca zobudí alebo aj ceň deň...no ďalšia vec, mám problém s tým, že som vkuse unavená. iba umyjem riad alebo pozametám a hneď som strašne unavená, nevládzem nič, ani s priateľom ísť na prechádzku, bojím sa ísť na výlet, na dovolenku. mám 22 rokov a život si neviem užiť tak, ako by som chcela. Prosím poraďte mi, doktori mi nevedia nič určiť, každý hovorí a vyhovára sa na iného. ďakujem