Aky je rozdiel medzi licenkou,bronzerom a farbou na licka?

Príspevok v téme: Aky je rozdiel medzi licenkou,bronzerom a farbou na licka?
bronzerka

Zdravim,prosim o radu,kedze uz dlhsi cas mam zmatok v tom ako sa spravne licit. Dokonca mozno to vyznie smiesne,ale mam chaos v tom,ze ci je nejaky rozdiel medzi ličenkou a farbou na lica a bronzerom. Ako pouzivate bronzer?Ja s nim nemam zatial ziadnu skusenost preto ma to zaujima. Moje licenie spociva v tom ,ze si nanesiem krem,podkladovu bazu,makeup,puder a farbu na lica.Ale ako a kedy sa ma pouzit bronzer a licenka? A este mam otazku aj ohladom nanasania korektoru a rozziarovaca-nanasaju sa pred nanesenim pudru na make up,alebo inak? Dakujem aj za precitania a vopred vdaka aj za rady:)

zuzi74

bronzerka, bronzer je na vytienovanie pleti a licka su na ozivenie licnych kosti, aby ti dodali trochu zdravsej farby do tvare. Mrkni sem na link, je tam video ako nanasat na plet.
www.poradkyna.sk

Co sa tyka korektora, pod oci si davam najskor korektor a potom jemne prepudrujem. Ak mas nejake nedostatky na pleti, napr. vyrazky, tak korektor mozes dat tiez pred pudrovanim a potom este jemne vklepkat korektor do uz prepudrovaneho miesta. Ale pozor, aby si nemala az moc velku vrstvu a nevyzeralo to neprirodzene.