Mam taky zvlastny dotaz.Vzdy asi tak tyzden pred menstruaciou sa mi zvacsili prsia tak naliali to asi poznate baby nie?Lenze ja to tak mam aj po menzese uz ked mi skoncil mam to tak isto ako pred asi tri mesiace to takto ide nikdy som to takto nemala vobec tomu nerozumiem!!!Cim to moze byt sposobene ze su stale take??Baby neviete??Tehotna byt to asi nebudem aj ked sex mam pravidelny s priatelom a vzdy dava vsetko domna(sme dohodnuty tak ze ked dieta bude je vsetko okej)ale neverim tomu zeby som bola tehotna ked som mala menzes aj ked neprisiel presne na den a zda sa mi ze byva slabsi menej krvi no neviem..neverim tomu.testy som robila a negativne len raz na jednom bola slabucka ciarka ale to je nic dalsie boli negativne tak potom ja netusim...priznaky som tiez mala castejsie mocenie,unavenost,a take ale to je uz ina tema..Mna zaujima preco mam tie prsia stale take ako pred menzesom boze nerozumiem tomu=o/dik za radu
Prosiiiim poradte mi...
Myslela som to tak ze asi 3 mesiace sa to takto opakuje s tym ze dostanem menzes ale o par dni neskor minule o 5 napriklad a ked mi skonci tak prsia mam take ako pred nim co som nemala tak nikdy..To len tak tyzden tyzden aj nieco pred menzesom take byvaju ale ked skonci uz nejsu ...lenze ja ich mam take aj teraz 4 dni po kramoch tak som ztoho trochu na hlavu =)ale test bol negativny tak neviem......
moja zlata, ak nepouzivate ziadnu antikoncepciu tak to moze byt kludne z toho, ze si tehotna.A celkom som nepochopila.ty uz mas 36 mesiace take naliate prsia a dostavas normalne menzes?Moze to byt hormonalnymi zmenami a moze to byt aj tehotenstvom, nevadi ze si mala menzes. ved uvidis o 9 mesiacov:)