tak zacnem takto...som trochu hypochonder...dnes som bol u kamosa a ako som tak sedel pri peci na nizskej stolicke..on sa hrabal s kovovym kutáčom v peci a ako ho dvihol tak som sa postavil..a velkym stastim ma to trafilo presne medzi oci cize medzi obocie..a on ho daval este aj dole cize bola to rana trochu...akurat sa mi pustila krv a spravila sa mala bozulka...hlava ma zabolela trochu ale len po udere par sekund...teraz to nejako neboli...skor to stipe tam kde mi isla krv...zacal sa smiat a ja som dostal nervy tak som mu praskol na sanku...potom aj on mne a ja jemu spatne na bradu...(bola to dobra rana aj ma otriaslo s tej pastovky a on skoro spadol) :D ale chcel by som sa spytat ci to moze byt nieco viac alebo to je v pohode az mozno na nejaku jazvu co tam bude alebo znacku...
mne to vlastne teraz pride aj smiesne ako si tam drzim lad ale asi viete niektory moje pocity ked ze som trochu hypochonder...
dakujem za odpoved
ps-hned potom sme si podali ruky a vsetko v pohode
buchnutie hlavy
Sklamem Ťa, následky to mať môže! Tvoj kamarát Ti ublížiť nechcel a tá rana kutáčom Ti možno? spôsobí tento vážny následok - keďže to bolo medzi očami, tak sa to bude týkať hlavne Tvojho zraku, mal by si lepšie vidieť, možno aj tretím okom, ktovie? V budúcnosti, ak schytáš neúmyselnú ranu kutáčom, tak namiesto skákania do kamaráta si OKAMŽITE prilož na miesto ľad, mrazenú zeleninu, zamrazený steak,...a hlavu budeš OCHLADZOVAŤ! Ak si tento spôsob osvojíš, tak tam bozulku, bolesť,...mať nebudeš. Ten kutáč musel byť horúci, ak Ťa tak rozpálil. Dobre som Ti poradila? Mr.V mám sa teraz zdekovať, aby som neschytala aj ja? Dúfam, že hlavu máš už dostatočne vychladnutú, moje slová zoberieš s pochopením, poučíš sa, aby si nabudúce neschytal do hlavy, čo by už bol vážny problém a mne nepraskol jednu. Pozor, aj ja sa viem biť!